unbiasedlap6409

Jul 15, 2014 at 20:12 o\clock

Tiirojen tiirailu part 1

Vuosisadan hellejakso tuntui saaressakin, vaikkei ilma ollutkaan niin kuuman kostean tukahduttavaa, kuin vaikka kaupungissa aamupäivällä. Oli ajaa surautettu etäällä ulapalla olevalle saarelle, jossa ajattelimme voivamme olla todella rauhassa. Mihinkään muuhun seisovan tyyni helle, pilvettömältä taivaalta hehkuvana paistava aurinko ja lomapäivä eivät sopineet. Veneen keula vedettiin loivalle hiekkarannalle. Koska olimme nyt ystäväpohjalta liikkeellä, minä vaihdoin uikkarit jalkaan paapuurin puolella ja Anne styyrpuurin puoleisella veneen sivulla. Vesi oli yhä viileää ja vilvoitti. Annettiin ihon kuivua rantakalliolla istuskellen.

Saaresta osa oli karua ja loivamuotoista kalliota mäntyineen, välillä tukevien kalliorantojen välillä oli hiekkaisia poukamia. Olipa paikoin heinäisiä niittyjä, ehkä saaressa oli joskus laidunnettu lampaitakin. Lähistöllä ei ollut muita merkittäviä saaria, vain muutaman puun ja pensaan luotoja, joilla erilaiset lokit ja tiirat pitivät hoviaan. Ulappa avautui länteen rannattomana.

Kuljeskelemme saaressa, retkeilijöiden ja ehkä lampaiden tamppaamia polkuja. Anne kävelee edessä lanne kivasti keinuen. Oli näemmä laittanut kuivattelun jälkeen ylävartalonsa peitoksi avaran mustan topin, jonkunlainen pitkä kietaisuhame korosti lanteen keinuntaa. Itse kuljeskelen simmareissa ja sandaaleissa, pyyhe vain olkapäillä, kädessä eväskori. Huomaan Annen jo aikatavalla ruskettuneen, paljaat olkapäät ovat pronssia.

Istumme korkean kallion laelle, muutama ruohutupsu on antamassa istuin mukavuutta. Nautimme valkoviiniä ja patonkia, hedelmiäkin. Juttelemme. Aurinko paistaa tähänkin kuumasti, vaikka olemme sentään muutaman männyn luomassa varjossa ja ainahan mereltä hiukan tuulee. Katson Annea. Ruskeat silmät, osin vaaleat, raidoitetut hiukset. Todella muodokas nelikymppinen nainen. Väistämättä silmäni poimivat todella täyteläisen poven, rintojen väli muodostaa syvän uoman topin yläreunassa. Muistan Annen rintojen tunnun, pehmeyden ja painon, seurustelimme ennen. Annen vartalon ylivoimainen vahvuus ovat nuo suuret, mutta silti hämmentävän kiinteät luomurinnat, en ole ikinä kokenut vastaavia. Ajatus pakkaa harhailemaan. Viinikin kohottaa tunnelmaa. Ja vähän muutakin. Kun nousemme, Annen kietaisuhame nousee sivulta niin ylös, että huomaan, ettei sen alla taida olla muita vaatekappaleita.

Kuljeskelemme taas, kiikaroimmekin tiirayhdyskuntia. Tuntuu hyvältä, kun joskus ihomme koskettavat. Lämmöllä on merkillinen vaikutus, tuntuu kuin kesän lämpö ja valo imeytyisi sisääni ja varastoituisi jonkinlaisena seksuaalisena värinänä ja kuumuutena, energiana joka haluaisi purkautua. Noniin. Anne alkaa haluttaa minua, todella kovasti. Ei kai mikään ihme, kai jokainen terve heteromies haluaisi Annen kaltaista naista, ainakin jos pitää naisellisesta vartalosta. Muistan kuumia hetkiämme mökeillä, hotelleissa, vuosia sitten. Puren hammasta ja koetan unohtaa. Jopa lähes onnistun olemaan vain kaverina, mielikuvaharjoituksena ajattelen Annea kuivakkaana kuusikymppisenä miehenä, jotta ei reissu ala mennä "väärään" suuntaan…

Niinpä sitten alan kertoa seudun ja saaren historiasta, asukkaista ja elämästä. Anne kuuntelee ja kommentoi. Hyvin menee. Nyt ollaan asialinjalla. Jatkamme hiljalleen kuljeskelua ja olo rauhoittuu. Ehkä jo sopivasti vierastankin Annea, koska on niin kauan viime tapaamisesta. Mukava kuljeskella muuten vaan, merituuli viilentää ihoa ja sydänkin käy tasaisemmin, ilman suoranaista jyskytystä. Hienoa, sain itseni hallintaan! Lupaus pitää, meillä ei ole enää seksiä, kaveripohjalta voimme liikkua yhdessä. Ajattelen Annelle parransängen.

Vaihteeksi edessä on pieniä hiekkadyynejä heinätupsuineen. Kipuamme hiekkadyynin kuvetta ylöspäin, kun Anne pysähtyy paikalleen. Katson eteenpäin ja huomaan yllätyksekseni kaksi ihmistä, miehen ja naisen, muutaman kymmenen metrin päässä. En ala tervehtimään tai muuten ilmaisemaan itseäni, kun tilanne on hieman…outo. Katson Annea ja huomaan hänen katsovan kiinteästi pariskuntaa. Mies ja nainen eivät ole kahvilla. Kuin äänettömästä sopimuksesta laskeudumme alemmas dyynille, vatsallemme osin ruohikkoiselle kohdalle ja katsomme toisiamme. Jaamme yhteisen, puolihermostuneen virnistyksen.

Katsomme taas dyynin harjan yli. Pariskunta on varmaan 20-30 metrin etäisyydellä. Mies lienee kolmissakymmenissä, hyväkuntoisen näköinen, kookas ja lihaksikas, muttei mikään kehonrakentaja, kun vatsa ei sentään ole ihan sixpack-kunnossa. Tummat vahvat hiukset ja ruskettunut iho. Aivan kuin minä 10-15 vuotta sitten, huomaan ajattelevani. Miehellä on vain mustat pienet uikkarit jalassa. Naisen arvioin saman ikäiseksi tai aavistuksen vanhemmaksi, vaaleahko oljenväriset hiukset, ei mikään ihan pieni ihminen, jotenkin terveellä tavalla kookas, sopusuhtainen kaikin puolin, tulee mieleen että hän on urheillut. Kuitenkin vartalo on jo paljon runsaampi kuin aktiivilla. Naisen iho on vaaleampi kuin miehen, naisella on yllään bikinin yläosa ja vyötärölle sidottu pyyhe.

Asetelmasta on helppo lukea, että pari on kahdenkeskisellä picknickillä, jolla on nautittu pikkupurtavaa ja viiniä. Aistin, että viiniä on nautittu sopivasti.

Meidät laittoi pysähtymään uteliaisuus tai mikä lie…aavistus. Pariskunta makaa viltillä pienessä dyynin laaksossa, vieretysten, mies selällään. Nainen suutelee miehen pronssin väristä vatsaa ja naisen käsi kulkee pitkin miehen etureisiä. Naisen suutelu on ahnasta, tuntuu kuin hän haluaisi syödä miehen…Kieli vaeltaa navan tietämillä, oljen värinen hiuspehko liikkuu miehen yllä, rinnat roikkuvat pyöreinä kirjavissa bikineissä. Mies vaikuttaa nauttivan olostaan. Tajuan että miehen uikkarit ovat jääneet pieniksi…

Minun on pakko katsoa Annea, hän hymyilee ja katsoo äänettömänä touhuilevaa paria.

Mies levittää aavistuksen vahvan näköisiä reisiään. Mustia uikkareita kohottaa mahtavan kokoiseksi jäykistynyt kalu, jonka pää kurottaa pitkälle ohi vyötärönauhan, kohti napaa. Terska on jo täysin paljaana, suurena ja sinipunaisena, aivan naisen huulten lähellä, mutta nainen jatkaa vatsan suukottelua, kuin ei huomaisi mitään erityistä…

Vaikka nyt pääosassa on vieraan miehen valtavaksi kovettunut elin, huomaan itsekin kiihottuvani, sydämeni jyskyttää. Naisen täyteläiset huulet vaeltavat niin ihanasti miehen vatsalla ja rinnat…hmh!

Lopulta naisen käsi alkaa hieroa uikkareiden läpi mittavaa ja paksua kullin vartta, hitaasti edes takaisin…Mies huokailee ja levittää edelleen jalkojaan…naisen käsi käy palleilla, uikkarit pallien suojana…nainen nuolee vatsaa ja katsoo lähes pelottavan suurta, paisunutta elintä…

Minulla seisoo jo kunnolla, tajuan. Päätän, että tämän kerran tirkistelen tämän, vaikka se rumaa onkin. Anne saa mennä pois, jos haluaa. Vilkaisen sivulleni. Ei Annekaan ihan heti saa näystä katsettaan irti, näen hänen nielaisevan, hieman hermostuneesti. Pakosti katson Annen avointa toppia… rinnat lepäävät dyyniä vasten laajoina.

Naisen kädet vaeltavat miehen uikkareiden alle, hento vaate antautuu helposti, näen miten hennoilta naisen sormet näyttävät kun käsi puristuu hitaasti mahtavan ja suonikkaan kalun varren ympärille…Käsi hieroo varovasti edestakaisin, pumppaa hitaasti…Mulkku on todella paksu, en ole moista luonnossa nähnyt. Naisen punaisiksi maalatut huulet suutelevat kullin päätä, mutta sisään hän ei sitä tuossa asennossa yritä sentään, hän joutuisi avaamaan suunsa todella auki… Kuulemme miten mies kuiskaa "ihanaa Susu, sulla on maailman ihanimmat kädet…ja suu…"

Nainen katsoo hetken miestä kasvoihin, hymyilee - "ja teillä, minun salainen rakastettuni Timo, on aivan ihana kyrpä!"

Susu kohottautuu, kääntyy hajareisin Timon reisien päälle, mikä aiheuttaa minulle mielenkiintoisen näyn, Susun pudottaa yltään pyyhkeen, alla on niukat pitsitangat. Susu pyllistää pakostikin suoraan meille, hän vetää Timolta uikkarit pois kokonaan. Susulla on kookkaan naisen leveä pylly, paljon leveämpi kuin vaikka Annella, mutta kuitenkin kauniin muotoinen. Susun käyttäytyminen on niin estotonta, kuin se "autiolla saarella" voi olla. Ihan kuin Susu poseeraisi minulle, vaikkei meistä edes tiedä, niin pystyssä pylly käy…

Minun on vaikea olla, mulkkuni on jo ihan kovana, tekee valtavasti mieli…Annea…tai edes hieroa kaluani. Annea en saa koskea, olen niin luvannut. Käteni käykin jopa kalullani, teen sen salaa Annelta…Olen ihan kovana ja sykkivänä.

Susu suutelee miehen kalun suonikasta vartta, asettuu taas sivulle polvilleen, pylly korkealla… hän taitaa haluta Timon käden huomiota itselleen. Susun sirot kädet kohottavat ja pumppaavat Timon kalua, huulet hamuavat turpean suurta terskaa. Timon käsi alkaa hieroa Susun täyteläistä pyllyä. Timo asettaa vasemman jalkansa koukkuun sivulle, niin että koko valtavana seisova elin raskaine palleineen on meille päin kuin tarjottimella. Susun käsi hieroo mulkun vartta, nyt jo hieman kiihtyneemmin, välillä kalun pää käy Susun suussa. Tajuan Annen näkevän livenä aikamoisen esityksen miehen kalusta suurimmillaan.

Katson sivulleni, Anne lähes tuijottaa Susua, Timoa ja mulkkua, naisen suuta. Jotenkin varmistun, että näky on vaikuttanut Anneenkin. Uskallan. Kuin unessa kuulen kysyväni hiljaa jotain, minkä haluan oikeasti tietää

- Mitä pidät tuosta kalusta?

Anne katsoo minua, kuiskaa hetken päästä käheästi. - Hyvä kaluhan tuo. - Miksi se on hyvä?

- Ööh… uh… iso, kova… suonikas, se on kaunis… ja… on vaan. Anne puraisee huultaan.

Tukahdutan mustasukkaisuuden tunteeni, kuulen kysyväni

- Mitä tehdään…

- Ei kai… mitään…

Otan Valkoviinipullon lopun ja juon pitkän kulauksen, pullon suusta. Suutelen Annea olkapäälle. Anne ottaa pullon minulta ja juo lopun.

Mielessäni risteilee vaikka mitä.

Päällimmäisenä on halu pujottaa käsi Annen kietaisuhameen alle, jota Annen korkean pyöreä pylly somasti kohottaa, hieroa noita ihanan pyöreitä pakaroita… aukaisisiko Anne reisiään, olisiko hän kostunut… Vai kieltäytyisikö hän? Pitääkö minun esittää poistumista paikalta? Katsommeko vain. Huh, jos Anne vain itse riisuisi hameensa… Pyydänkö sitä…? Jos kääntäisin vaikka väkisin Annen ja saisin suullani hyväillä noita upean suuria rintoja, ensin topin päältä. Vai pitääkö päätös, ettei meillä ole seksiä? Sen tiedän, että olen aivan kiimassa.

Ken kuvittelee itsensä "Anneksi", niin mitä itse tekisit, miten toivoisit tämän tarinan jatkuvan? Palautetta kiitos, jotta voin jatkaa tarinaa! Tämä kertomus on kuvitteellinen, mutta siinä on olennaisia palasia oikeasti koetusta.

- Elvis


Comment this entry

Attention: guestbook entries on this weblog have to be approved by the weblog\s owner.