försäljning klubbtröja med snabb leverans

Jul 20, 2017 at 10:23 o\clock

Ricardo parader med Porto-tröja för säsongen 2017-18

by: trojabutik   Category: Fotbolls

När han återvänder till FC Porto efter två årstider i Nice, säger Ricardo att han är stolt över sin nya möjlighet att bära FC Porto billiga fotbollströjor.

Ricardo, som var med i lånet under de senaste två säsongerna till franska i Nice, fungerar som sidorätt-höger och extremt-höger. Spelaren paradedade med den nya FC Porto tröja i en presentationsvisning för 2017/18 säsongen och hoppas kunna visa att han har förbättrat sin fotboll. På lördag var Ricardo "stolt" för att kunna bära FC Porto-tröjan igen.

"Det är en fotbollströja som skiljer sig från de andra, det kommer att vara en stolthet att bära den igen," sa han. Ricardo Pereira kom till drakarna i 2013/14 säsongen och har ett giltigt avtal med klubben fram till juni 2019. Han kommer att slåss för en plats i truppen nästa säsong i huvudstaden i FC Porto.

Jul 17, 2017 at 08:11 o\clock

Manchester United namn Michael Carrick som klubbkapten

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Manchester United har bekräftat att Michael Carrick är den nya kaptenen. Den 35-årige mittfältaren kommer att ta armbandet och billiga fotbollströjor efter att Wayne Rooneys 13-åriga vistelse i Old Trafford slutade efter att ha återvänt till sin ungdomsklubb i veckan.

Carrick tecknade ett ettårigt kontrakt med United i sommar och håller honom på Old Trafford fram till juni 2018. Jose Mourinho vill vara 35 år gammal, som har ett betydande inflytande i omklädningsrummet och håller en mentor för några av de Yngre spelare. Nu har chefen utökat klubbkaptenens inflytande genom att ha på sig Manchester United tröja.

Kaptenen berättade för Manchester United TV i Los Angeles: "Det känns bra och det är så stor ära att behärska en så stor klubb." Det är nu mitt 12 år och jag är 25 år gammal. Jag trodde aldrig att jag kunde vara här så länge och kunde uppnå så mycket. För mer information om Michael Carrick, klicka här: http://www.fotbollstrojabutik.com/Michael-Carrick-blir-Manchester-Uniteds-nya-kapten

Jul 5, 2017 at 12:13 o\clock

Chelsea lanserar nya hem och borta kit för 2017/18 säsongen

by: trojabutik   Category: Fotbolls   Keywords: Chelsea, matchtröja

Chelsea släppte de nya hem billiga fotbollströjor för 2017/18 säsongen genom två nya spelbilder av Alex Hunter som bär den nya tröja för blues.

Den tyska sportkläderjätten Adidas var klubbens tidigare kitsponsor, men rivalerna Nike köpte sitt kontrakt för att designa denna säsongs nya fotbollströjor. Skuggan av blått är en nod till klubbens färger i fotbollströjor från början av 1970-talet. "En minimalistisk look skapar en Chelsea hemtröja som är modern och samtidigt rotad i klubbens arv," läste ett uttalande. Det nya hemmet Chelsea matchtröja har en minimalistisk estetik, men den eleganta blå tröja har en modern känsla, tillsammans med traditionella blå shorts med vita ränder på flankerna och vita strumpor. Det gör fansen lyckliga.

Samtidigt är bortsktröja och shortsen vit med en mjuk silverfärg för att återspegla denna samling silverfodral.

Jul 3, 2017 at 11:01 o\clock

Några klubbtröjor 2017-18

by: trojabutik   Category: Fotbolls   Keywords: Klubblag, matchtröja

Hej, vänner, det här är den nya rekommenderade tiden, och fotbollströja butik för att förbereda kläderna i den nya säsongen, du borde absolut inte missa!

I den tidigare lanseringen av Barcelonas säsong efter de nya hemtröjorna lanserade butiken en ny säsong borttröja till Barcelona fans. Annorlunda från hem fotbollströjor linjebyte, bort FC Barcelona tröja versionen är bländande blå. För att vara ärlig är detta värde definitivt inte sämre än hemfärgen. För mer info se produktinformation.

När det gäller Real Madrid-fans ser de också fram emot de nya säsongströjorna här. Jag vet att Borussia Dortmund nya säsongs tröjor säljs också, Die Borussen fans, Åtgärd nu!

Andra klubb fans, inte avundas, du vill att den nya säsongen Klubblag matchtröja kommer snart, jag kan bara säga att det nya säsong jersey värdet är verkligen en bättre än en.

Jun 30, 2017 at 10:51 o\clock

AS Roma avslöjar nya hem och borta matchtröja

by: trojabutik   Category: Fotbolls   Keywords: AS, Roma, tröja

Som varje säsong hittar du den nya säsongens nya billiga fotbollströjor.

För det andra i Serie A i slutet av mästerskapet utnyttjade AS Roma sin ikon Francesco Totti för att avslöja sin nya hem AS Roma tröja 2017-2018. Louveklubbens nya matchtröja utmärks, igen genom frånvaro av ventralsponsor. De stora förändringarna finns i toner av mörkröd är något ljusare än under föregående säsong Roma-tröjor, medan den gula kontakten är mycket tydligare. Om hemtröjan är ganska klassisk, skrivit utsidan, den, oss i ögat. Utrustningstillverkaren med kommatecken visade ofta fantasi för utsidan AS Roma matchtröja.

Vad tycker du om den nya skjortan AS Roma hem 2017-2018? Skjortan till AS Roma hem 2017-2018 kommer att vara tillgänglig för försäljning från fotbolls tröja butik.