försäljning klubbtröja med snabb leverans

Sep 22, 2017 at 04:15 o\clock

Neymar tröja kommer att auktioneras

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Neymar tröja i matchen mot Celtic kommer att auktioneras.

Efter en seger mot Celtic i öppningsdagen för Champions League-league, gjorde spelare Neymar ett bra jobb. Han donerade sin tröja till grundandet av Marina Dalglish, fru till Kenny Dalglish, legenden om Celtic och Liverpool. Huvudsyftet är att erbjuda informativt och psykiskt stöd till kvinnor med bröstcancer och deras släktingar. Marina Dalglish har överlevt en bröstcancer.

Neymar var den första brasilianen för att nå märket på 30 miljoner Twitter-anhängare. Madness fans av Paris Saint Germain fortsätter med ankomsten av Neymar och köper hans matchtröjor fotboll.

Sep 1, 2017 at 09:33 o\clock

Barcelonas hyllning till offren för attackerna

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Klubben tillkännagav en speciell FC Barcelona tröja för att hyra offren för attackerna som slog till Katalonien. Dödsfallet på 13 döda och cirka 100 skadade.

Det är i detta sammanhang som La Liga öppnas i helgen. En minut av tystnad kommer att respekteras före matchen och spelarna kommer att ha ett svart armband. Lionel Messi, Ivan Rakitic och Gerard Piqué kommer alla att ha samma "BARCELONA" i stora bokstäver, flockade gula i ryggen. På baksidan av FC Barcelona billiga fotbollströjor hittar vi inte namnen på spelarna.

Klubben har faktiskt fått tillstånd från RFEF att byta matchtröja som bärs av sina spelare för att tacka offren för attackerna, som drabbade Katalonien, men också badorten Cambrils.

Aug 23, 2017 at 11:13 o\clock

Philippe Coutinho spelar inte ännu den här säsongen på Reds

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Kontinuiteten i Philippe Coutinho i Liverpool är alltmer ytterligare, eftersom den brasilianska internationella är fast besluten att stärka Barcelona, och har redan informerat Jurgen Klopp om att han inte vill bära Liverpool tröja.

Philippe Coutinho är en prioritet i FC Barcelona. Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo är förhandlingen utmattande på grund av Liverpools ställning. Pedro Coutinho utsågs till en av FC Barcelona-spelare i utbyte mot 222 miljoner euro på grund av att FC Barcelona förlorade Neymar till PSG. Men det betonade att den brasilianska vänstra vingen berättade för Jurgen Klopp att han inte planerar att återvända till Liverpool med Philippe Coutinho tröja när stängningen av överföringsmarknaden någonsin närmare.

Den brasilianska mittfältaren gjorde 14 mål i 36 officiella matcher förra säsongen. Philippe Coutinho har ingen avbeställningsklausul i sitt kontrakt fram till 2022.

Aug 4, 2017 at 10:59 o\clock

Den nya 2017-18 Real Madrid nummertröjan

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Real Madrid avslöjade listan med spelarnas nummer billiga fotbollströjor för nästa säsong.

Huvudsnyheten är det nya jerseynummeret 10: Med utgången av colombianska James Rodriguez (utlånade i två säsonger till Bayern München) hör Real Madrid nummer 10 till kroatiska Luka Modric. I samma uttalande fortsätter Cristiano Ronaldo med sitt nummer 7, medan "3", som tillhör Pepe, råkar vara av Jesus Vallejo som återvände till klubben. Ceballos och Theo kommer att bära Real Madrid tröja nummer 24 respektive 15. Samtidigt kommer Marcos Llorente med 18 och Borja Mayoral med 21.

Medan "21" Real Madrid fotbollströjor är tom på grund av Chelsea, bekräftas att de har kommit överens med Real Madrid om att anställa anfallaren. Chelsea kommer att bli den tredje klubben i Álvaro Moratas karriär efter Real Madrid och Juventus.

Jul 26, 2017 at 09:27 o\clock

Kinesiska tecken på Bayern München-tröja

by: trojabutik   Category: Fotbolls   Keywords: FC, Bayern, München, tröja

Att glädja kinesiska fans, den tyska fotbollsrekordinnehavaren Bayern München mot FA Cup-vinnaren Arsenal med speciella billiga fotbollströjor.

FC Bayern är mycket välutvecklad internationellt, att den har fans i många länder i världen. Fläktarna sjunger: "Rödvita tröjor, vi vill ha rödvita tröjor". Hundratals extatiska kinesiska fans kom tillbaka i röd tröja och jublade på deras "Super-Bayern" som om det var Beatles. En bra gest. Den kinesiska karaktären översattes som "vän" på FC Bayern München tröja. Karaktären var inte bara en trevlig hälsning till de otroliga entusiasmen kinesiska fansen på arenan och framför TV, men matchar också mottos (vännerbesök) i Asien turnén.

Det var fantastiskt och galet. Bayerns kinesiska fans ser fortfarande fram emot den speciella fotbollströjan.