försäljning klubbtröja med snabb leverans

May 24, 2017 at 09:39 o\clock

En bombning händer i Manchester United

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Många människor var ledsna om bombningen i Manchester United. Några av stjärnorna som James Harden genom att ha på sig billiga fotbollströjor för att uttrycka sina känslor av sorg och för offren att skicka sin egen välsignelse.

För en folkmassa av mestadels unga brittiska musikfläktar var Ariana Grande-konserten tänkt att vara en skolkväll ute och njuta av glatt högenergipopp i Manchester United. Anfallet var särskilt chockerande på grund av det främsta målet är att barn, unga vuxna och deras familjer deltar. Blast dödade 22 personer och skadade 59 andra, med 12 av de sårade under 16 år, sade tjänstemän. Efter explosionen har det globala samhället uttryckt medkänsla och böner till offren. NBA-stjärnan Harden är inget undantag, han publicerade i sitt Instagram på ett foto som bär en Manchester United tröja för att skicka sin egen välsignelse till offren.

Det här är verkligen för farligt. Vi hoppas också att en sådan händelse inte kommer att hända. Vad vi kan göra nu är att köpa matchtröjor fotboll att be för Manchester United.

May 23, 2017 at 07:50 o\clock

FC Bayern avslöjar hemtröjor för 2017/2018

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Idag presenterade Bayern München sina hem billiga fotbollströjor för säsongen 2017-2018.

Slående tyska mästare för femte gången kommer Bayern München att avsluta säsongen med sin nya tröjor på lördag mot Freiburg. Den behåller de traditionella färgerna (röd och vit) och består av fyra vita ränder. På baksidan av FC Bayern München tröja är slogan "Vi vet var vi kommer ifrån, vem vi är och vad vi vill" på kragen.

Dessa nya FC Bayern München hemtröjor 2017-2018 kommer att bäras med shorts i olika färger; I matchande rött eller svart för att skära. Emellertid har FC Bayern München borttröjor för 2017/2018 säsongen ännu inte presenterats.

May 23, 2017 at 07:46 o\clock

Är det här nya Aston Villa tröjor för 2017/2018?

by: trojabutik   Category: Fotbolls

Vi är så nyfiken på en bild från internet. Är den nya Aston Villa matchtröja eller är det bara en fin bit av bildredigering?

Bilderna gör rundorna på internet gör att vi tror att det här är riktig sak. Dessa mock-ups visar Under Armor billiga fotbollströjor komplett med "Millennium Films" som sponsor. Det är självklart filmen företaget ägs av Dr Tony Xia och har producerat Expendables filmer och andra Hollywood utgåvor.

Vi vet säkert att detta kan vara falskt. Innan klubben själv är officiellt bekräftad, borde vi inte tro någonting. Så vad gör du av tröja mocked design?

May 19, 2017 at 09:40 o\clock

Svenske på listan bland världens mäktigaste

by: trojabutik   Category: Fotbolls   Keywords: Zlatan, Ibrahimović, tröja

Ibrahimovic värt oss respekt. Vi borde stödja hans billiga fotbollströjor. När ansedda tidningen FourFourTwo nu presenterar sin lista över fotbollsvärldens mäktigaste personer slår sig den svenske 35-åringen in på en 47:e plats – klart bäst i Manchester United.

Igår kväll arrangerade Manchester United en gala där de prisar sina spelare för deras insatser under årets som gått. Manchester United och dess supportrar prisades sina spelare med utmärkelser som årets ungdomsspelare, årets mål och årets spelare. Och statistiken, som aldrig ljuger, säger att han var ligans bästa. En säsong som dock avslutades i förtid på grund av den svåra skadan han ådrog sig mot Anderlecht. I stället sprang han ut i en ny Zlatan Ibrahimović tröja, inför nya supportar och vann sin andra raka ligatitel.

Den 24 maj ska Manchester United spela Europa League-final mot holländska Celta Vigo, efter att ha slagit ut John Guidettis Celta Vigo i semfinalerna.

May 17, 2017 at 08:25 o\clock

Två lag fick en välsignelse från påven Francis

by: trojabutik   Category: Fotbolls   Keywords: Juventus, tröja

Juventus kommer att ta på Lazio i finalen i italienska cupen. Det fanns ingen favoritism från den helige pappan på grund av att han accepterade två billiga fotbollströjor. Samtidigt får Juventus och Lazio-spelare välsignelser från påven Francis i Rom före italiensk cupfinalen.

Spelet kommer. Två lagspelare och tjänstemän lagde upp för att träffa påven på tisdag morgon före sin högt förväntade italienska cupfinalen, som kommer att äga rum på Stadio Olimpico. Påven Francis, enligt den katolska skriften, har en direkt linje till gud. Tydligen har han ganska bra tillgång till Italiens bästa fotbollslag också. Juventus chef Giuseppe Marotta lämnade en svart och vit randig Juventus tröja till påven Francis såg av Pavel Nedved. Men påven visade ingen favoritism när han accepterade en Lazio-tröja från sin klubbpresident.

Trots trycket kring finalen var det dags för en andlig förberedelse mellan Juventus och Lazio.