011 hurtiglettere 110

Dec 31, 2010 at 11:09 o\clock

Dansk kunstner

Den danske kunstner, maler og billedkunstner henry heerup har altid været min yndlingskunstner. Jeg har så længe jeg kan huske tilbage beundret hans arbejde. Jeg håber jeg en dag får mulighed for at få et af hans malerier til at hænge i min stue. Så kunne jeg kigge på det hver eneste dag!

Dec 29, 2010 at 11:05 o\clock

God forretning!

Min kæreste har for nyligt sammen med en ven åbnet en online forretning. De var fra start af helt klar over at noget af det vigtigste for deres virksomhed var synlighed på nettet. Hvis kunderne ikke kunne finde frem til dem, så var det ikke en god forretning. De investerede derfor i en god søgemaskineoptimering, som den dag i dag gør, at det er nemt for mulige kunder at finde dem på søgemaskinerne.

Dec 20, 2010 at 11:10 o\clock

Læs om andres erfaringer!

Hvis man overvejer investeringsejendomme er det helt sikkert værd at tage kontakt til en professionel rådgiver som kan være behjælpelig ved køb og salg af ejendomme. Kender man ikke til en sådan er der masser af informationer at finde på nettet. Der er ligeledes skrevet mange blogs på nettet om investeringsejendomme hvor man kan læse om andres erfaringer.

Oct 26, 2010 at 22:45 o\clock

Eksotisk rejse til Egypten

Min moster og onkel rejser en hel del. De rejser til Egypten mindst 1 gang om året. Min moster kan slet ikke få nok at landets historie. De har efterhånden set det meste, og er vildt begejstret for turene til Kongernes Dal hvor de har været indtil flere gange, og hvor hver tur har givet nye oplevelser.

May 12, 2010 at 10:36 o\clock

Optimer din hjemmeside

SEO står for search engine optimization og betyder, at man optimerer sin hjemmeside således at ens virksomheds hjemmeside har en god placering på de forskellige søgemaskiner. Med en topplacering er der langt større chance for at mulige kunder finder frem til dig end hvis man eksempelvis er på side 20. Det er få brugere af nettet der gider sidde og kigge 20 sider igennem. Det er derfor enormt vigtigt med SEO.

Sep 25, 2009 at 01:38 o\clock

Advarselsskilte i området omkring Nuuks nye bydel

På grund af de mange nybyggerier og planlægning af nye højhuse, sprænges der klipper i stor stil i Nuuks nye bydel i denne tid. Det er vigtigt at beboere og andre der færdes i området nøje følger de advarselsskilte der sættes op. Der er mange af den og de flyttes rundt ofte på grund af de store områder som skal gøres klar til at bygge på.

Jul 14, 2008 at 14:46 o\clock

Produktion


Vi har nogle maskiner som er det ikke er så godt hvis de stopper midt i produktionen. Jeg ved vi har taget visse hforholdsregler for hvis der kommer driftsstop, men nu er vi begyndt at se på ventilsikring, som ingen af os overhovedet har tænkt på, og det er bare uheldigt hvis maskinerne lige pludslig bryder ned.

  • Det koster penge for bøde for for sen levering
  • Alle skal jo have løn selv maskinerne ikke kører
  • Man får sure kunder

Og som om det ikke ikke er nok er der en masse regler for rørmærkning, som man også skal tage højde for. Og det er lovgivningsbestemte regler.

 

 

Jul 9, 2008 at 20:08 o\clock

Alle veje fører til ?

Arbejder i et firma som har med indbinding laminering og produktmærkning at gøre.

Det har har jeg efterhånden gjort et godt stykke tid.