Vil du købe en billige fodboldtrøjer

Jun 30, 2017 at 08:37 o\clock

Fodboldtrøjer auktioner kommer til gode formål

by: fifafodbold2018   Keywords: Unik, fodbold, shop

Herre borgmester Barbara Ludwig har fem gode Billige Fodboldtrøjer auktioneret med autografer af berømthedsporter.

Provenuet fra auktionen, der blev indledt af byen Chemnitz, går til Inge Oehme (F.l.) fra Forældreforbundet for Børn med Kræft og Tina Kiessling fra KiSS Børns Idrætsskole (F.). Fodboldtrøjer af Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata fra Manchester United og Claudio Bravo fra Manchester City, DFB Kvinder landsholdspiller Anja Mittag og træner Steffi Jones og Dirk Nowitzki, Michael Ballack (40) Nationale basketball hold.

Auktionen er meget god. Dette har ydet et lille bidrag til samfundet. Dette hjælper dem, der har brug for denne donation. Klik her og Unik fodbold shop løs i de gode priser.

Jun 28, 2017 at 11:35 o\clock

Arsenal 2017/18 hjemmesæt officielt afsløret

Arsenal har officielt afsløret deres hjemme trøje til 2017/18 sæsonen.

Den nye Arsenal trøje er en dybere rød og markerer en tilbagevenden til ægte kraver på hjemme fotboldtrøje til første gang siden 2005/06 sæsonen, da Arsenal havde en mindehjerte. Dette vil være Arsenalens fjerde sæson med deres kit leveret af Puma, med de fleste af de frigivne fodboldtrøjer indtil videre, der viser sig at være populære blandt tilhængere. Udover arrangementet udgav Arsenal en række reklamebilleder som led i deres marketingkampagne. Flere af dem omfatter Alexis Sanchez, Mesut Ozil og Olivier Giroud, tre spillere, hvis futures med klubben forbliver usikre, iført de nye Billige Fodboldtrøjer.

Arsenal vil bære det nye kit for første gang i Premier League, da de åbner 2017/18 kampagnen hjemme til Leicester City den 12. august. Hvis du forsøger at købe Arsenal fodboldtrøje, Besøg Unik fodbold shop, for mere information om de Billige Fodboldtrøjer. Der er mange typer af arsenal trøjer, herunder børn, Dame.

Jun 23, 2017 at 10:13 o\clock

Real Madrid trøjer til sæson 2017-18

Real Madrid introducerede den nye Billige Fodboldtrøjer kollektion og lavede en speciel video med de største stjerneklubber i 2017/2018 sæsonen.

På den ene side, for den kommende sæson, har Adidas tyske designere satse på himmelblå som en farve, der vil supplere den ægte hvide farve. På den anden side vil den anden sæt trøjer være i den mørke kombination, som supplerer turkisfarven. På højre side vil også være et badge, der dekorerer Real Madrid som den nuværende vinder af Champions League. I videoen ser vi, at Karim Benzema er pakket ind i den nye sæson Real Madrid trøje, og Cristiano Ronaldo vil spille i den nye sæson i den nye Real Madrid-trøje.

Den spanske klub viste deres fans trøjer. Den tredje variant af trøjen er endnu ikke afsløret. For at gøre nydelsen af ​​den nye sæson endnu større skal vi tage skridt til at købe trøjer.

Jun 21, 2017 at 10:29 o\clock

Karl-Anthony Byer besøger Paris Saint-Germain

by: fifafodbold2018   Keywords: PSG, trøje

Minnesota NBA-spilleren Timberwolves Karl-Anthony Towns har lige lagt op med PSG- Billige Fodboldtrøjer og har stillet sig med klubbenes farver.

Paris Saint-Germain tiltrækker stjerner. Efter at Kevin Durant, Ben Simmons eller Draymond Green, en 21-årig Minnesota Timberwolves-spiller, er blevet til listen over NBA-spillere, der er set i Paris Saint-Germain trøje de sidste par år. Det er turneringen af NBAs bedste unge spiller (rookie) i 2016 for at besøge hovedstaden. Karl-Anthony Towns er langt fra at være den første amerikanske basketballspiller, der skal vises med en PSG trøje.

NBA basketballspiller Karl-Anthony Towns er en ny PSG-fan. Det er virkelig en god fyr. Jeg håber at han i sidste ende vil være en mester i fremtiden, han fortjener det.

Jun 19, 2017 at 05:00 o\clock

Ronaldo vender tilbage til portugisiske landshold

Med Billige Fodboldtrøjer forbereder Cristiano Ronaldo den kvalificerede til 2018 FIFA World Cup.

Portugal slog deres lettiske modstander 3-0 i et møde i gruppe B europæisk kvalifikation til 2018 FIFA World Cup, spillet på Skonto Stadium i Riga. Cristiano Ronaldo, en portugisisk international spiller for Real Madrid siden 2009, vender tilbage til udvælgelsen med to mål. Landsholdet fortsatte med at have 7 med Cristiano Ronaldo fodboldtrøje, der havde underskrevet sin første 'poker' for Portugal i oktober sidste år, i sejren over Andorra (6-0). Ronaldo har scoret 73 mål for sit land og er blevet Europas tredje bedste scorer nogensinde.

Det portugisiske fodboldhold er den største favorit til at tage trofæet. For verdensmesterskabet er vinderne af grupperne direkte sikre.

Jun 13, 2017 at 07:58 o\clock

Du vil blive straffet på UAE, hvis du bruger Qatar Airways reklametrøje

Kender du dette? At have en FC Barcelona trøje i De Forenede Arabiske Emirater med Qatar Airways-reklame kunne lande dig i fængsel i 15 år.

Qatar Airways sponsorerede Barcelonas trøje fra 2013, mens to år før det fra 2011 var Qatar Foundation på Billige Fodboldtrøjer. Saudi-Arabien og flere andre arabiske stater har suspenderet flyvninger til og fra Qatar, der påvirker landets flyselskab. Arabiske stormagter, herunder UAE, Saudi Arabien og Bahrain har skåret forbindelserne med Qatar over påstande, som de støtter ekstremisme. Barcelona annoncerede en ny fireårig sponsoraftale med japansk e-handelsselskab Rakuten fra starten af den nye sæson.

Hvilken ekstremt hård straf for mange mennesker! Ifølge rapporter, hvis du er spottet på en gammel Qatar Barcelona-Fodboldtrøje i UAE, vil du blive slået med en 110.000 pund i bøde eller 15 år i fængsel.

Jun 6, 2017 at 10:45 o\clock

Real Madrid ændrede deres trøje efter at have vundet spillet

Blancos ændrede sig til deres hjemme Billige Fodboldtrøjer efter at have vundet Chanpions League for anden gang om tre år.

De thrash Juventus med strejker fra Cristiano Ronaldo (2), Casemiro og Asensio for at blive det første hold nogensinde at beholde Champions League efter at have slået Juventus 4-1. Men vi må også takke de spillere, der bar Juventus trøje, og bringer en fantastisk konkurrence. Men vi har stadig en forundret. Hvorfor Real Madrid skiftede ind i deres hjemme Real Madrid trøje efter at have slået Juventus for at vinde Champions League. Det er helt ned til en UEFA-regel.

Uanset hvad farven er, Zinedine Zidane side var en klasse over, da de satte Juventus til sværdet og blev det første hold til at beholde trofæet i sit moderne format.