Vil du købe en billige fodboldtrøjer

May 24, 2017 at 11:21 o\clock

Real Madrid fejrede efter at have vundet ligatitel

Real Madrid-kaptajnerne Sergio Ramos fejrede med at have Billige Fodboldtrøjer fans efter at have vundet den spanske La Liga-fodboldturneringstitel på Cibeles-pladsen i Madrid.

De spanske mestere fejrede gennem natten efter at have vundet deres 33. league titel på søndag og fortsatte festlighederne mandag ved at mødes med lokale embedsmænd og fans på nogle af byens ikoniske steder. Fans chanted klubbens sange og hymne, og provokerede rivaler Atletico Madrid og Barcelona. kaptajn Ramos som repræsentant gav hovedstaden borgmester og regionalpræsidenten en Real Madrid trøje.

Ramos, som i sidste år også drap Cibele-gudinden med et flag efter at Madrid vandt Champions League-titlen, optog øjeblikket på sin mobiltelefon og delte det med fansen.

May 17, 2017 at 10:19 o\clock

Nicolai Boilesen hænger op Messi trøje på hans væg

FC Barcelona 29-årige stjerne Messi viste sin utrolige trove af bytte Billige fodboldtrøjer fra nogle af verdens største stjerner.

Lionel Messi afslørede sin imponerende fodboldtrøjer kollektion. Han har et helt rum dedikeret til tidligere modstandere, herunder Angel Di Maria, Philipp Lahm, Pablo Aimar, Raul og Iker Casillas for at nævne nogle få. Se tæt nok på samlingen, og du vil se en gammel Ajax nummer 15 trøje tilhørende Nicolai Boilesen. Han plager sjovt af at skulle hænge den store spiller Messi FC Barcelona Fodboldtrøje op på sin mur efter at have set Argentines valg.

Nicolai Boilesen afsindigt billedtekst det: " 'tvunget' til at sætte dette på væggen nu, det bedste, der nogensinde gør det, jeg har ikke en fancy gulv".

May 17, 2017 at 10:11 o\clock

Kylian Mbappe afbildet med Chelsea trøje

by: fifafodbold2018   Keywords: Chelsea, trøje

Dette er det øjeblik, hvor Kylian Mbappe udgjorde Chelsea Børn fodboldtrøjer, efter at have haft en prøve på klubben som barn.

Kylian Mbappe er en af Europas mest eftertragtede unge. Han var 14 da han gik til London for at prøve at imponere Chelsea trænere. Et skridt til Stamford Bridge skete ikke, og han kom i stedet til Monaco, hvem han vil lede linjen til i deres Champions League-semifinale sammenstød mod Juventus. Og nu er det samme barn på den europæiske klubs overførselsliste. Han peger på en Chelsea trøje med Kylian og nummer 10 på bagsiden.

Manchester United er desperat over at snap ham og se ham som en langsigtet erstatning for Zlatan Ibrahimovic.