Vil du købe en billige fodboldtrøjer

Apr 20, 2017 at 09:09 o\clock

Champions League resultaterne kom ud

Juventus har lige været fantastisk her i aften. Alle Juventus fans var iført Billige Fodboldtrøjer til at juble for dem og vanvittigt for deres hold.

Mirakler kommer sædvanligvis ikke i to, og det viste sig at Barcelona slog ud af Champions League af Juventus, som ikke kunne klage tilbage 3-0 førstebenet nederlag. Ved halv tid havde Barcelona taget ni skud og bolden havde været deres 63% af tiden. Juventus brød, da de kunne, Higuaín, der bar nummer niende Juventus trøje ind for at forbinde med en lav volley fra nært hold.

Selv om FC Barcelona slog ud Champions League, kunne vi ikke nægte at de bringer os et vidunderligt spil. Neymar har været fantastisk hele natten. På højre fløj dribler han forbi nogle få spillere, men bolden vil ikke falde til nogen i en FC Barcelona trøje og Juventus leder det væk. Messi fik sin Barcelona fodboldtrøje trukket på et lille springende løb gennem midten.

Juventus slutter sig til Atletico Madrid, Real Madrid og Monaco i træk til Champions League semifinalen.

Apr 18, 2017 at 10:25 o\clock

Dybala vil stå over FC Barcelona

Iført Juventus trøje Paulo Dybala står de største spil i sin karriere i løbet af de næste otte dage.

Hans behændig touch og dygtighed betaget hans mæcen og nye fans. Det tiltrak mestre Juventus, der betalte £ 27m plus heftig tilføjelser til den forreste i sommeren 2015. chirpy argentinske forbedret hvert år, og i sin tredje og sidste kampagne scorede 13 mål i Serie A. Ved ankomsten valgte han Billige Fodboldtrøjer med historie . 'Jeg har taget det nummer 21. Jeg kan lide dette nummer. Det er min alder, og vigtige spillere har slidt det,' den argentinske sagde.

Men takket være Dybala, Juventus er sikker på at gå videre i år, hvis de kan overvinde Barcelona. Hvis han kan hjælpe sit hold eliminerer Barcelona vil det være endnu en fjer i sin kasket.

Apr 13, 2017 at 09:02 o\clock

Arsenal 0-3 Crystal Palace

"Du er ikke egnet til at bære Billige Fodboldtrøjer,” fans råbte løbet Gunners' seneste lavkonjunktur i en 3-0 nederlag til Crystal Palace.

Fans var rasende tilråb på Selhurst Park. Wow. Dette er toksisk. Hector Bellerin søgte at opfylde Arsenal trofaste på fuld tid efter tabet, men blev i stedet buhet, fordi Arsenal fans ikke at give bolden til Bellerin når de er bagud og derefter råbe "du er ikke egnet til at bære Arsenal trøje" højre på dem. Han måtte føre til den fulde-back dreje og gå væk, før de trøstet af Alex Oxlade-Chamberlain.

Nu de fans, der rejser vidt og bredt, opbakning klubben de elsker er skuffede. Hver Arsenal spil i disse dage er fyldt med spænding og hvad der føles som en gør-eller-dø betydning. Det er tid til en forandring.

Apr 10, 2017 at 10:54 o\clock

Terry sendte en signeret Chelsea trøje til Wilshere

Det er en rørende historie. Wilshere lagt ud på sin Instagram en underskrevet Terry nummer 26 Chelsea trøje med en billedtekst takke forsvarer for gestus.

Chelsea legenden Terry pensioneret fra England i 2012, og han var en ubrugt erstatning for Chelsea. John Terry sendte den underskrevne Chelsea fodboldtrøje til Arsenals midtbanespiller Jack Wilshere, udlejet til Bournemouth. Terry skrev på Billige Fodboldtrøjer: ”At Jack. Stor afspiller og stor mand. Ønske jeg havde mulighed for at spille med dig uge i uge ud.”

Wilshere er på en sæson-lang lån på Bournemouth efter en række fitness problemer og fik nummer 32 Bournemouth trøje, som tidligere blev båret af midtbanespiller Eunan O'Kane. Wilshere spillede de fulde halvfems minutter af Bournemouth 3-1 til Chelsea for to dage siden.

Apr 7, 2017 at 09:01 o\clock

FC Bayern München nye sæson hjemme trøje lækket

Hvert år er FC Bayern München frigive nye hjem trøjer. Er det den nye FC Bayern München trøje? En engelsk fodbold rapport fortalte os den nye trøje af FC Bayern München ser ud i næste sæson.

Alt er stadig uafklaret at lække den version af det nye hjem Bayern trøje. Det er rød og hvid rund krave. Efter denne sæson, shorts var hvide, som vil være rød for den kommende sæson. Alt i alt, er spilleren mere klassiske og mere traditionelle Billige Fodboldtrøjer og skal huske den fra 1974.

Kan du lide den Bayern München 2017-2018 trøje og de røde shorts? Trøjen til den nye sæson er traditionelt præsenteret før sæsonen og præsenteres først i sidste hjemmekamp.

Apr 1, 2017 at 04:34 o\clock

Mbappe udveksling trøje med FC Barcelona Pique

En Monaco talentfuld 18 år Kylian Mbappe byttes Billige Fodboldtrøjer med Barcelona forsvarer Gerard Pique i Frankrig-Spanien venlige, der fandt sted tirsdag på Stade de France.

Monaco er godt klar over den forreste hvis iøjnefaldende præstationer har ført til sammenligninger med Thierry Henry og midt diskussioner om hans fremtid. Mbappe er blevet den anden yngste spiller nogensinde til indslag for Frankrig. Det er nogle præstation. Den unge franske angriber har scoret imponerende 19 mål for Monaco i denne sæson. Han opsøgte Spanien forsvarer i tunnelen på halv tid til at bede ham om hans FC Barcelona trøje, mens FC Barcelona stjerne Pique behørigt forpligtet.

Halvleg trøjer udveksling er som regel ikke værdsat af fans. Men Miracle dukkede op. Fans har ikke beskylde ham for hans opførsel. Måske er det ikke andet end en ung bytte trøje med en afgud.