Vil du købe en billige fodboldtrøjer

Mar 29, 2017 at 09:16 o\clock

Den mulige trøje af Paris Saint Germain har lækket

Tiden er på internettet. Et billede af den mulige fremtidige hjemme Paris Saint-Germain trøje for sæsonen 2017-2018 er blevet offentliggjort.

Tilhængere vente hvert år, som åbenbaringen af trøjen, at deres klub vil bære den følgende sæson. Mens 2016-17 år er stadig langt fra overstået, adskillige af sæsonen udfolder sig lidt efter lidt. Paris Saint-Germain, som tilsyneladende skulle udvikle sig med en Billige Fodboldtrøjer af fantastiske farver. Centret strimmel vil blive frataget hvide kanter, men en tyndere lodret stribe i midten. Så disse har for det meste granat-farvede ærmer.

Det vil stadig tage et par måneder at få billeder af den næste hjemme trøje og dem af den tredje trøje tydeligt.

Mar 23, 2017 at 04:47 o\clock

England afslører mørkeblå trøje

England vil blive udstyret ud i en ny ude Billige Fodboldtrøjer for onsdagens internationale venskabskamp mod Tyskland i Dortmund.

Igangsætning af den nye kit på sin Instagram side, Manchester Uniteds Marcus Rashford skrev:. "Da vi blev slået ud af Island på euro, det var en massiv skuffelse Vi var alle sidder rundt i omklædningsrummet efter kampen, ikke sikker på hvad der tror, hele holdet er helt unge,. vi ønsker at gøre historie i den tid, vi har fået ". England trøje vil erstatte den røde væk kit bæres under Englands skuffende Euro 2016 kampagne under Roy Hodgson.

Holdet vil debut den blå ude trøje, med navy shorts, sokker og en lyseblå våbenskjold. Efter spillet på Dortmunds Signal Iduna Park, vil Marcus Rashford spille Litauen på Wembley i en 2018 VM-kvalifikationskamp.