Goedkope Wielershirts/Korte Koersbroeken Dames

Apr 28, 2017 at 10:42 o\clock

Ruiter Stefan Küng wint in Ronde van Romandië

by: fietskledingdames   Keywords: set, Fietsshirt

De goedkope fietskleding was op dat moment gelukkig wel binnen. BMC Racing Team wegwielrenner heeft de tweede etappe in de Ronde van Romandië gewonnen. Stefan Küng toonde zich de beste na 136,5 kilometer koers van Aigle naar Bulle.

Door het slechte weer werd de tweede etappe in Romandië twintig kilometer ingekort. Sander Armée ging net als woensdag direct in de aanval, dit keer met Küng, Frederik Veuchelen en Grivko. De Zwitser van BMC was in de ingekorte etappe van Aigle naar Bulle de snelste in een sprint-à-deux. In de top van het algemeen klassement verandert er weinig, de set Fietsshirt in de Ronde van Romandië blijft in handen van de Italiaan Fabio Felline van Trek-Segafredo.

Door zijn goede prestaties tekende de 23-jarige Zwitser een tweejarig contract bij het BMC Racing Team en anno 2017 rijdt voor BMC Racing Team.

Apr 21, 2017 at 09:22 o\clock

Montaguti zege in vierde etappe Tour of the Alps

De Italiaan Matteo Montaguti eerste zege in AG2R La Mondiale fietskleding voor de vierde rit in de Ronde van de Alpen gewonnen.

De Ronde van de Alpen, die elk jaar wordt verreden in de Italiaanse regio Trentino.  Het Europese wielerseizoen ronde bestaat meestal uit vier etappes. Montaguti haalde het voor de Fransman Thibaut Pinot van FDJ, Rohan Dennis van BMC vervolledigde het podium. De sprint die volgde bracht AG2R La Mondiale alsnog de zege. Voor de 33-jarige Italiaan is het de eerste zege sinds hij in 2011 overstapte naar AG2R. Geraint Thomas blijft in het bezit van de goedkope fietskleding dankzij de bonificatieseconden van zijn tweede plaats.

We waren bijzonder spannend in de finale. Montaguti bleek daarin net te sterk voor Pinot en Dennis.

Apr 19, 2017 at 09:23 o\clock

Scarponi Astana-kopman in Ronde van de Alpen

Michele Scarponi heeft als eerste renner dit seizoen kunnen juichen in een Astana Pro Team fietskleding.

Er zijn veel mooie deelnemersveld,met naast Scarponi, Thomas en Pinot onder andere Rohan Dennis en Domenico Pozzovivo. De 37-jarige Italiaan Scarponi heeft zijn team Astana de eerste zege van het seizoen bezorgd. De kopman van Astana toonde zich de snelste in de openingsetappe van de Ronde van de Alpen. In de sprint bergop was Scarponi de sterkste.  Na 142,3 kilometer van Kufstein naar Innsbruck bleef hij de Team Sky Geraint Thomas en de FDJ Thibaut Pinot voor in het goedkope fietskleding.

Scarponi won de Italiaanse etappekoers in 2011. In 2012 eindigde Scarponi als vierde in de Ronde van Italië.

Apr 14, 2017 at 04:53 o\clock

Thibaut Pinot kijkt uit naar Giro d’Italia 2017

Thibaut Pinot zal volgend seizoen de Giro d’Italia en de Tour de France rijden. De definitieve keuze welke grote rondes Pinot rijdt, draagt het goedkope fietskleding van FDJ, zei hij destijds.

De afmelding van Aru is goed nieuws voor Thibaut Pinot die sinds 2010 uitkomt voor FDJ. De leider van de FDJ team, Thibaut Pinot, verschijnt aan het begin van een van de meest belangrijke wedstrijden voor de Giro d'Italia - Ronde van de Alpen. In Frankrijk zijn de ogen gericht op Thibaut Pinot. Hij in het FDJ fietskleding won al de Ronde van Guadeloupe, de Tour de Haute-Saône en de Tour d'Ardèche. “Ik wil echt deelnemen aan deze Giro”, laat de klimmer weten. Dan moet hij wel genoeg energie over hebben na zijn inspanning op de Giro d’Italia.

De Frans wielrenner Thibaut Pinot uitgevoerd opvallend sterk. Hij nam de witte goedkope wielerkleding en eindigde als derde in het algemeen klassement in de 2014 Tour.

Apr 13, 2017 at 11:32 o\clock

Valverde eindwinnaar geworden van de Ronde van Baskenland

De 36-jarige Alejandro Valverde eindwinnaar geworden in de goedkope fietskleding van de Ronde van Baskenland.

Alejandro Valverde heeft voor het eerst in zijn loopbaan de Ronde van Baskenland op zijn naam geschreven. "Ik wilde altijd al om deze race te winnen. Ik heb er rijden voor vele jaren, en ik heb altijd heel dichtbij geweest," aldus Valverde, de vrijdag na zijn zege in de koninginnenrit nog iets minder stellig was, op de website van Movistar.. Hij draagt het Movistar Team fietskleding heeft de vijfde én voorlaatste etappe van de Rondee van Baskenland gewonnen.

blijft de strijd voor de eindzege razendspannend. Valverde nam na de koninginnenrit de leiderstrui goedkope wielerkleding over van David De La Cruz, die op 22 tellen tiende werd.