Goedkope Wielershirts/Korte Koersbroeken Dames

Jun 28, 2017 at 05:38 o\clock

D'hoore sprint oppermachtig naar de Belgische title

Topfavoriete Jolien D'hoore in de goedkope fietskleding bevestigde haar status van leading lady van het vrouwenwielrennen.

Jolien D'Hoore, die namens België aan de Olympische Spelen in Rio meedeed, was in 2015 en 2016 de snelste vrouw.  De vrouwen krijgen vandaag in en rond Antwerpen een parcours van 102 kilometer voor de wielen. De strijd is al volop losgebarsten. In de strijd om de leiders Fietskleding dames werd het nog spannend, want Lotto-Soudal trekt de sprint aan voor Kopecky, maar D'hoore zit in 6e positie, in het wiel van Kopecky.  In de sprint met de ruime kopgroep was Jolien D’hoore de snelste. Ze klopte Kopecky en Kelly Druyts en mag zo opnieuw een jaar lang in de fietskleding rondfietsen, voor de vierde keer dat ze het BK wint.

"Ik ben heel blij. Ik hoop nog een aantal overwinningen te behalen in de Belgische wielerkleding.”zei Jolien D'hoore.

Jun 14, 2017 at 08:56 o\clock

Richie Porte verliest gele fietskleding

Australiër Richie Porte verloor zondag tijdens de slotrit van het Critérium du Dauphiné zijn gele goedkope fietskleding aan Jakob Fuglsang, mede door het passieve rijden van concurrenten.

De Australiër van BMC kwam in de explosieve slotrit al snel alleen, moest knokken tegen een samenzwering van Fuglsang. Hij wist de schade nog te beperken en reed een ijzersterke slotklim. "Porte is absoluut één van de beste renners in koers. Nu is het aan ons om de BMC Racing Team fietskleding te verdedigen." zeg ploegleider Fabio Baldato van BMC Racing.

Het was de Jakob Fuglsang die met de etappe aan de haal ging en uiteindelijk tien tellen overhield en Porte daarmee uit het geel reed. "Ik ben ontgoocheld dat ik naast de eindzege grijp met zo'n kleine marge."zegt Porte.

Jun 1, 2017 at 04:52 o\clock

Dumoulin groots gehuldigd in Maastricht

Nederland heeft er na Max Verstappen en Dafne Schippers op sportgebied een absolute wereldster bij. Vooral op Instagram werd de blijdschap om de eerste Nederlandse wielerzege in de Giro d’Italia met roze goedkope fietskleding gedeeld.

Hij is pas de derde Nederlandse man die in de geschiedenis een grote wielerronde op zijn naam schrijft. Het was voor Dumoulin, voorheen primair gefocust op het tijdrijden, de eerste grote ronde waarbij hij zich volledig had toegelegd op het klassement. De roze Fietskleding heren wielrenner verwachtte een veldslag, aangezien de etappe een zware bergrit met vijf beklimmingen betrof. De renner van Team Sunweb kreeg de onderscheiding in het gemeentehuis van Maastricht. Op de Markt staan om zeven uur duizenden mensen te klappen als Dumoulin in zijn roze Team Sunweb fietskleding het stadhuis uit komt wandelen. Duizenden fans juichen roze Dumoulin toe bij huldiging in Maastricht.

26-jarige Nederlander tot nog grotere prestaties in staat. Zijn populariteit zal alleen maar toenemen.

May 26, 2017 at 09:21 o\clock

Mathieu van der Poel wint in tweede rit in Belgium Tour

Dat was indrukwekkend. Veldrijder Mathieu van der Poel zijn goedkope fietskleding met succes te verdedigen en wint tweede rit in Belgium Tour.

De Nederlander was sneller dan Gilbert, die wel de nieuwe leider is. De zege van Roosen maakt het Nederlandse succes compleet op deze Hemelvaartsdag. De 22-jarige Van der Poel neemt, mede door drie bonificatieseconden, de leiders Fietskleding heren over. Maar deze overwinning doet de Mathieu van der Poel niet van gedachten veranderen om alles op het wegwielrennen te zetten. Integendeel: Nederlander kiest ervoor om de Baloise Belgium Tour vroegtijdig te verlaten om mee te doen aan de Wereldbeker mountainbike, komende zondag in het Duitse Albstadt.

Uitslag  etappe tweede in Baloise Belgium Tour 2017 (2.HC)

1.Mathieu van der Poel    Beobank - Corendon  

2.Philippe Gilbert    Quick-Step Floors   

3.Wout Van Aert    Vérandas Willems-Crelan

4.Oliver Naesen    Belgium

5.Olivier Pardini    WB Veranclassic Aqua Protect 

 

May 23, 2017 at 03:14 o\clock

Jonathan Hivert eindwinnaar van Ronde van Castilië en León

by: fietskledingdames   Keywords: Wielershirt

De veelkleurige leiders goedkope fietskleding van de Ronde van Castilië en León ging naar de 32-jarige Jonathan Hivert.

De Vuelta a Castilla y Leon eindigt zondag met een rit van Ponferrada naar León. De derde en laatste etappe kent één beklimming, mag dat geen probleem zijn voor Hivert. Na zijn dubbelslag van gisteren staat de Fransman Jonathan Hivert 38 seconden voor op Jaime Roson. Dankzij zijn ritzege pakt hij ook de leiders Wielershirt.

De leidende positie van Jonathan Hivert in het eindklassement kwam niet meer in gevaar. In de top vijf van het algemene klassement kwam geen verandering meer.

Algemeen klassement na etappe 3

01. Jonathan Hivert (Direct Énergie) - 11u48'28"

02. Jaime Rosón (Caja Rural-Seguros RGA) op 38"

03. Henrique Casimiro (Efapel) - 55"

04. Richard Carapaz (Movistar Team) - 1'04"

05. Frederico Figueiredo (Sporting Clube de Portugal/Tavira) - 1'08"