Dørmåtter, duge og andet udlejning

Apr 4, 2011 at 13:54 o\clock

Kort update

by: JohnJ

Hey alle,

Det har været lidt tid siden sidste opdatering, hvilket skyldes at jeg har haft rigtig travlt :)
Jeg var i sidste måned bl.a. i USA hvor jeg havde kontakt til denne producent af logomåtter. Hvis i skal bruge en dansk leverandør af logomåtter kan jeg klart anbefale berendsen.dk , som kan levere alle slags custom designet måtter :)

I må have en rigtig god uge.

/amb 

Feb 24, 2011 at 14:26 o\clock

finansierings og låne muligheder

by: JohnJ   Keywords: låne, studielån, lån, penge

Hvis du er studerende, kan der være en rigtig god grund til at optage SU-Lån. Denne type Lån er nemlig et af de billigste Lån, man kan få og har den fordel, at du først skal betale tilbage efter endt uddannelse. Denne mulighed afhænger ikke af din økonomiske situation, men udelukkende om du er studerende med ret til SU. Det kræver selvfølgelig, at dit låne-behov ikke er så stort, men i stedet drejer sig om lidt ekstra hver måned. Er du forsørger, har du mulighed for at fordoble det månedlige lån.hjemmeside for mere information om satser, renter, muligheder og tilmelding.

Jan 13, 2011 at 13:03 o\clock

Forskellige måttetyper

by: JohnJ   Keywords: måtter

Med måtteservice sikrer man samtidig et bedre arbejdsmiljø, da man undgår glatte gulve, som følge af våde sko og støvler. Måtteservice inkluderer et hav af forskellige måtter , som er specielt designet til anvendelse ved indgangspartier, eller indendørs i arbejdslokaler. Med måtteservice kan man for eksempel få nylonmåtter, bomuldsmåtter, aflastningsmåtter, scrapermåtter eller logomåtter, alt efter hvilket måtteservicefirma man vælger. Og af måtteservicefirmaer findes der masser - så det er bare om at finde et, der kan tilbyde den måtteservice lige netop dit firma har behov for.

Jan 13, 2011 at 13:03 o\clock

Forskellige måttetyper

by: JohnJ   Keywords: måtter

Med måtteservice sikrer man samtidig et bedre arbejdsmiljø, da man undgår glatte gulve, som følge af våde sko og støvler. Måtteservice inkluderer et hav af forskellige måtter , som er specielt designet til anvendelse ved indgangspartier, eller indendørs i arbejdslokaler. Med måtteservice kan man for eksempel få nylonmåtter, bomuldsmåtter, aflastningsmåtter, scrapermåtter eller logomåtter, alt efter hvilket måtteservicefirma man vælger. Og af måtteservicefirmaer findes der masser - så det er bare om at finde et, der kan tilbyde den måtteservice lige netop dit firma har behov for.

Jan 5, 2011 at 14:02 o\clock

En sæbedispenser der passer til alle

Hej Alle!

I forrige post skrev jeg om hvorfor et kvalitets sengelinned er så vigtigt, og i dag vil jeg snakke om sæbedispensere.

Kan du huske, når du var på besøg hos dine bedsteforældre? Når du gik på toilettet og efterfølgende skulle vaske dine hænder. Kan du huske hvordan sæben så ud? Det var i hvert fald ikke en sæbedispenser !
Chancen for, at sæben var i en fast form, gerne meget brugt, måske endda kun en stump, med mørke revner, er meget stor. Sådan en sæbe var der hos min mormor. Jeg hadede egentlig at vaske mine hænder med den. Huden fik sådan en underlig følelse af det. Og skålen, hvor sæben oftest lå i... Tit og ofte var det bare en tallerken, hvor der altid lå en lille rest vand, som gjorde bunden af sæben fugtig og klam, og fik til tider sæben til at smutte ud af hænderne på mig. Ikke særlig smart og egentlig meget uhygiejnisk.

Heldigvis er jeg ikke den eneste, der ikke bryder mig om sæben i blokform. De smarte sæbekompagnier har opfundet en flydende sæbe, som ikke kun var hygiejnisk, men også gjorde hænderne langt blødere. Til sådan en flydende sæbe hører også en dispenser. Et eller to tryk og man har en tilpas stor mængde i hånden til at vaske hænderne med. Ikke noget med fugtige og smattede stykker sæbe, hvor man ikke altid ved hvem der sidst har rørt ved den.

 

Håber i alle har haft et godt nytår
/amb

 

Dec 22, 2010 at 09:42 o\clock

Sengelinned til din seng

by: JohnJ

På lagnerne
Lagner, der også udgør en del af et sengelinned , fås selvfølgelig også i en lang række udformninger og materialer. For nogle er de såkaldte kuvertlagner ideelle, specielt hvis man har en seng med topmadras - så er kuvertlagnet nemt at lægge på sengen. Ellers kan man også få frottéstræklagner, bomuldsstræklagner, almindelige bomuldslagner, og tilmed også silke- og satinlagner, hvis det er det, man vil have.

Behageligt sengelinned - vejen til en god nattesøvn
Sengen skal være et behageligt sted at være, og behageligt, rent og lækkert sengelinned er en naturlig forudsætning for den gode nats søvn, som vi mennesker kræver for at kunne komme helskindet igennem en mere og mere travl hverdag. Så hvad enten du er til tykke, varme gåsedunsdyner og puder, beklædt med lækker, fed silke, eller du helst bare vil tilbringe nætterne omfavnet af bomuld fra top til tå, så tilbyder markedet for sengelinned og sengetøj muligheder for enhver, så alle danskere kan få sig den gode nats søvn, som de fortjener.

Bonus: Læs evt. mere om hvad der gør en dørmåtte god.

Glædelig jul alle sammen :)
Hilsen John

Nov 30, 2010 at 08:53 o\clock

Udlejning af duge

by: JohnJ   Keywords: julefrokost, udlejning, af, duge

Hej igen allesammen!

Tiden til julefrokoster er kommet, og igen i år, skal vi selvfølgelig holde julefrokost for hele firmaet. Vi har desværre ikke nogen dug der er stor nok til at dække dække et bord til 30 mennesker, og vi har derfor valgt at leje. Når der skal holdes fest skal alt gerne være i orden. Det skal helst gå så let og ubesværet som muligt og tage sig bedst muligt ud. Men hvordan klarer man alt dette, når der både skal sørges for lokaler, mad, pynt og anden underholdning?

Hvis der skal holdes fest for et større antal mennesker, vælger de fleste at leje lokaler til formålet. Det er bedst hvis dette gøres i god tid, specielt hvis den givne fest, skal finde sted på et populært tidspunkt, som f.eks. midt i konfirmationssæsonen. Når først man har valgt datoen, er det bare at finde den bedst egnede location hurtigst muligt. Mulighederne er mange: forsamlingshuse, restauranter og andre festlokaler kan være værd at overveje.

Dernæst kommer spørgsmålet om mad. Hvad skal der spises? Hvor mange kommer? Er det noget i selv skal stå for? At holde store selskaber kan let blive en stressende sag. Har man allieret sig med en restaurant, kommer maden naturligvis derfra. Der arrangeres for det meste en festmenu i samarbejde med køkkenpersonalet, alt efter ønske, smag og behag. De fleste er mere fleksible når det gælder store selskaber, så vær ikke bange for at komme med forslag og ønsker. Man kan evt. vælge selv at stå for vine, service, duge og yderligere oppyntning. Men man kan naturligvis også vælge bare at lade restauranten tage sig af alt dette.

Har man lejet et forsamlingshus eller lignende er det straks lidt mere omfattende at bespise sine gæster. Først og fremmest, skal man beslutte sig for, om man selv vil kokkerere eller om man vil hyre et cateringfirma. For cateringfirmaer gælder stort set det samme som restauranterne. Der vil være en menu, som i så kan ændre på og sammensætte i fællesskab. De fleste cateringfirmaer stiller tjenere, duge og service til rådighed for en merpris. Er dette ikke tilfældet, må man leje sig til ovenstående, der findes firmaer der specialiserer sig i udlejning af duge og festservice. Ønsker man ikke at benytte sig af et cateringfirma, kan det igen være en fordel at leje sig til duge og service, da det er de færreste der ligger inde med service til så mange mennesker eller duge der er så lange som nødvendigt. God fest!

God jul allesammen!
/John/amb

Nov 24, 2010 at 10:36 o\clock

En måtte er ikke bare en måtte

by: JohnJ

Hej igen allesammen

Er i også trætte af, at alle der kommer på besøg slæber skidt og snavs med ind? Specielt i vinterhalvåret, når bladene begynder at falde og alt bliver vådt og fugtigt, slæber fodtøjet hurtigt diverse grus, snavs og blade med ind. Med en måtte af den rette afstøbning foran indgangen, kan du dog begrænse rengøringsbesværlighederne en hel del.

Måtteløsninger for virksomheder
Specielt for virksomheder, der dagligt har mange besøgende kommende ind og ud af deres lokaler, er måtteløsningen ideel. Forskellige måttefirmaer tilbyder en række pakkeløsninger med måtter til både indgangspartier og indendørslokaler. Måtte-firmaerne tilbyder også at designe måtter til de virksomheder de servicerer, således at virksomheden kan få sit logo på en såkaldt logomåtte. Derudover kan virksomhederne også slippe for rengøring af måtterne, der tilbydes foretaget af en såkaldt måtteservice.

Måtter i massevis
Men en måtte er ikke bare en måtte, som det utrænede øje måske ville hævde. Nej, en måtte kan både være nylonmåtte eller bomuldsmåtte - to typer måtte, der bedst egner sig til indendørs brug - eller det kan være en såkaldt skraber- eller scrapermåtte, som er beregnet til udendørs brug, som for eksempel ved indgangen til en virksomhed. Scrapermåtten er ideel til indgangspartiet på grund af de specielle, grove tråde den har indvævet, specielt designet til at opsamle det grove snavs og småsten, som fodtøjet slæber med udefra. Det grove snavs bliver således stoppet ved indgangen, og herved bliver virksomhedens gulve skånet for slid. Endelig findes der også såkaldte aflastningsmåtter, der er ergonomisk udformede, således at de aflaster kroppen bedst muligt for stød. Disse aflastningsmåtter anvendes indendørs i arbejdslokaler, og sikrer derved et bedre indendørs arbejdsmiljø for virksomhedens medarbejdere.

Måtte med muligheder
En måtte kan således udfylde en hel del funktioner, udover hvad en almindelig dørmåtte, som de fleste danskere kender den som, kan. Udover at opsamle snavs, forhindre slid af gulve og sikre et bedre arbejdsmiljø, giver den samlede måtteløsning også et godt billede af virksomheden, når folk træder ind ad døren. Ved en samlet måtteløsning bærer hver måtte virksomhedens logo, samtidig med at den sender et rent og præsentabelt signal til gæster og besøgende.

Så hvad enten du er privatperson eller virksomhed, kan en eller flere måtter sikre dig et rent hjem eller arbejdsplads, og spare dig for en ekstra rengøring, hver gang en gæst eller du selv slæber udendørs snavs med indenfor i varmen.

/JohnJ/amb

Nov 23, 2010 at 12:59 o\clock

Dørmåtter - velkommen til min blog

by: JohnJ

Hej allesammen og velkommen til min blog!

Jeg har en hobby forretning, hvor jeg bl.a. sælger dørmåtter og arbejdstøj på nettet, og jeg vil derfor gerne vise jer hvor mange forskellige slags kvalitetsting man kan få :)

Den første post handliger om måtter:
Moderne dørmåtter siger lidt mere end bare "velkommen". De lader hver gæst vide, at dit hjem er stilfuldt, bygget med smag og sans for humor. De legende, moderne mønstre lave en fed erklæring på ydersiden af dit moderne hjem. uanset om de er lavet af kokos, gummi, filt eller stål, vil disse moderne dørmåtter henrykke dine gæster.

Fortsat god dag

/amb