absorbingsalvat20

Mar 21, 2017 at 02:21 o\clock

Men Både Frågan Och Svaret Kändes Ointressant, Jag Var Här Och Nu Och Ville Bara Njuta Av De Fyra Händerna Som Smekte Min Kropp Och Gjorde Det Så Skönt För Mig.Jag mindes att när jag första gången fick ner lemmen djupt så passade min dåvarande Herre på att rappa till mej över stjärten med riset. Jag tyckte så fruktansvärt synd om henne och hennes lilla stjärt. Jag fick mitt ansikte alldeles kloss mot och ovanför Pias. Det kändes underbart, mjukt, vått, varmt och taktilt vidrörande.Jag är värd det som inte, efter dessa år, har lärt mej en slavinnas enkla och totala lydnad utan ifrågasättande och egna värderingar.”

"Nu tar du pennan själv och för baksidan ner i halsen, gång på gång".Nåja, inte dödat, men min hand hade kommit ihåg det när jag hade haft hennes stjärt framför mej nästa gång.

Det gjorde ont, det brände, stack och sedan kom svedan som tusen eldar. Om fortsatt uttalat intresse för dagboksanteckningar finns kommer: ”Jag vet inte riktigt, men förmodligen, ANNAS JULSTÄDNING (den börjar ju närma sej nu – om någon Herre/slavinna vill ta efter) och MÖTET med och underkastelsen inför någon av mina Herrar, eller kanske början på ANNA SOM PONYGIRL, nästa gång.

(Jag tror jag blir tossig, jag har skrivit flera sidor från här och framåt, till dej och glömt att spara så tiden har gått ut, modemet lägger av och jag får skriva om.)

Bara att klara av DJUPT direkt efter så lite träning är en prestation värd ett Nobelpris, det kan intygas av de få kvinnor som behärksar denna konstart.

"Lägg dej över mina knän här från höger".

Morgonsnabbis

Han lapade dem med tungan och sög på dem hårt, hårt.Eller?
De hårda bröstvårtorna pekade rakt upp som om de utmanade honom att ta dem i sin mun.
Han lade försiktigt en hand på hennes lår och drog den i en varsam smekning neråt mot den frestande skinkan.
När han kom fram till henne gick han ner på knä bredvid henne. Försiktigt för att inte väcka någon runtomkring.
Han tvekade en stund i dörröppningen. Filten hade åkt av henne och hennes korta sommarklänning hade åkt upp och blottade en generös del av hennes slanka lår.
Jag mindes vagt att jag hade bjudit henne och hennes väninna på öl kvällen innan. Hon hade stringtrosor och han hade alltså fri tillgång att klämma de lena flickskinkorna. Men det räckte inte att bara smeka.
Då släppte han taget om hennes höft och stack istället ner handen mellan hennes ben.

Janne låg på rygg tätt intill mig och jag tog i hans hårda snopp och höll fast i den.Någon gång under natten i sömnens gränsland, förnam jag lust på nytt och blev sakta medveten om att någon älskade varsamt och lätt med mig, hans orgasm var som en knappt märkbar suck och jag kände ett stråk av tomhet när han gled ur mig. Linas historia

Jag har alltid hatat att segla och jag fattar inte hur jag kunde låna mig till det men Stefan, min man och Janne, hans kompis ville absolut segla ut till stugan på Harö.Mina bröst smektes känsligt av Stefan och mina ben av Janne, det var omtumlande och ovant men inte alls obehagligt, tvärtom. När en av dem kröp fram mellan mina ben och jag omfamnades av ivriga armar och kände en kuk glida in smidigt och lätt, tänkte jag att jag inte behövde veta vem men öppnade ändå ögonen och såg att det var min man som älskade med mig. Trots, eller var det tack vare, nattens övningar hade de båda präktiga morgonstånd och jag tvekade inte om att de skulle vilja komma in i mig igen när de vaknat.
Min blick sökte Jannes och jag såg hur intensivt han också längtade.Ändå kände jag hur Stefan smekte min rygg och mina bröst under tiden och jag kunde inte låta bli att smeka min clitoris och fick en underbar, långdragen orgasm och sjönk ihop över Jonas.

Vi hade inte kommit så långt från Stocksundsbron när ett duggregn började ackompanjera vinden och vi var genomblöta och utkylda innan vi ens kommit halvvägs.
Vad tycker egentligen Stefan om det här? Men det räckte för att ge mig orgasm och jag kom till sans igen, förundrad över att jag skrikit så högt.En snabb blick på Stefans ansikte i samma ögonblick som Jannes kuk försvann i mig visade ingen motvilja, bara lust och jag tänkte att nu struntar jag i honom, nu vill jag bara njuta, inte tänka.Stefan är mannen i mitt liv, jag vill inte leva med någon annan, ändå var det Jannes kropp, njutning och utlösning jag ville ha. Men både frågan och svaret kändes ointressant, jag var här och nu och ville bara njuta av de fyra händerna som smekte min kropp och gjorde det så skönt för mig.

Lammkött

Jag tog hans hand och ledde honom till en soffa. Jag reste mej upp grenslade hans kuk, jag satte mej sakta ner och lät kuken glida in till botten sedan började jag sakta rida kuken upp och ner medans jag drog fram hans huvud så han kunde suga på bröstvårtorna. Han skakade rodnande på huvudet. Sög in hela pojkkuken i ett drag , då fullkomligt exploderade kuken i en jättesats rakt i min mun.


Kom och sätt i soffan så ska fröken hjälpa dej sa jag, han kom och satte sej bredvid mej i soffan. Jag kände hur hård hans kuk var genom byxorna, jag drog ner byxorna och kysste försiktigt ollonet. Jag satte mej i soffan och lade upp benen på bordet framför, kom ner här och slicka frökens fitta nu sa jag. Han föll lydigt ner på knä framför fittan, jag kände hans andedräkt och sedan hur tungan lite tvekande började lapa fittsås som savade ur fittan.Efter denna första gång träffades vi ett antal gånger under ca 1 år. Ta vårtorna mellan fingrarna stönade jag, för nu började verkligen bli kåt , jag kände hur fittan började bli verkligt blöt. Han nickade och mumlade ett ja, samtidigt som han fortsatte att stirra på mina bröst.När han piggnat till frågade jag om han varit med nån tjej förut.

Mar 18, 2017 at 18:24 o\clock

Stönar Erika.

Sedan började hon pissa. Därför jag är sen... han inte ens få ut deras satser ur fittan på mig...Hon borde varit här för länge sedan.. synd hon missar det här ju.

-Han ser nog till att fånga det ändå det svinet! Kyss den och be mig skita i din mun!Mina ägarinnor visste bättre än någon annan vad jag behövde.

-Mmmm... sade Linda. Förutom Rebecka då, som visst hade mens just då. Jag plockade ihop mina saker och gick... vände mig om, och såg henne titta efter mig.

Jag kände hur hon slappnade av, och så öppnade sig hennes ringmuskel.

Katrina slappnade av och en varm stråle kiss sprutade ur hennes fitta ner över mitt ansikte. Jag försökte fånga strålen och svälja, men lite kom i mina ögon också, och sved.Katrina var först. Så gled jag in under den, och tog på mig handklovarna, och fäste repen runt mig. Tydligen hade Anna kommit nu.

Han tvålar in sig lite snabbt och sköljer sedan av det. Hon stönar hårt och tung och börjar snart låta gällt och underbart. Hon öppnar ögonen och ser Jocke i dörr öppningen helt förvånad. " Stönar Erika. Det här va inte sista gången"


Han kollar på Erikas ansikte och för blicken sakta ner mot hennes fasta bröst. Men snälla berätta inget för honom.

Mar 18, 2017 at 10:37 o\clock

Kom Tillbaka, Skrek Hon.hon Var Oskuld.


Men då flög faan i mig sitter hon här med väldigt öppen blus så kan jag väl vis amin uppskattning och ställde mig upp vänd mot henne och skulle försöka få upp jeansen över ståkuken när hon titta på mig och sa att det ser svårt ut att få ner den där i byxorna..kom lite närmre så ska jag se om jag kan hjälpa dig..tog ett steg framåt när jag kännde hennes hand på mina klasonger smekande över min kuk som stod stenhårt..hon förde in handen längs ena sidan och tog ett par runktag mmm...du en sån här stor har jag aldrig hållt i förrut sa hon.Jag hade varit och köpt ett par nya jeans som var kanon sköna men som behövde läggas upp för jag tänkte använda dom på kvällen när jag skulle på en fest.
Hade aldrig tittat på henne på det sättet förrut men det kanske var vårsolen som satte fart på hormonerna..
Jag visste inte vad jag skulle ta vägen sitta där intill henne med en präktig ståkuk och kunna se in och se över delen av hennes bröst genom springan i blusen, innan jag syr det här måste jag bara gå på toaletten sa hon, när hon kom tillbaka så hade hon knäppt upp ytterligare någon eller kanske t o m två så nu hade jag fyll insyn över hennes bh lösa bröst såg till och med ena vårtan som såg ut att vara lite styv.
Hon drog kalsongerna ner till mina fötter och slöt munnen runt kuken och började suga mig med kraftiga munrörelser det tog inte många sekunder innan jag kännde att jag inte kunde hålla mig längre och sa det till henne, kom i min mun raring jag älskar sperma smaken..o sen ska du få ta hand om mig..
Det gick fort förr henne att sy upp byxorna och bad mig prova igen..paniken spred sig i mig hur skulle jag kunna ställa mig upp nu det skulle ju inte kunna gå att dölja mitt stånd.
Så ta av dig dom nu så jag kan sy dom, tog av mig dom och skulle precis sätta på mig mina gamla när hon sa att det var ingen större ide för jag skullle snart prova dom nya igen, sätt dig här brevid mig så länge .
Hej kom in sa hon, och gick in köket där hon redan hunnit ta fram symaskinen, ta av dig och prova dom nya byxorna så jag ser hur mycket jag behöver lägga upp dom, det räcker med ca 2 cm svarar jag. Det här utspelar sig när jag är 16 år och snart skulle sluta i högstadiet.Forts kommer ...
Jag berätta om mitt problem och hon svara direkt att det var bara att komma ner så skulle hon hjälpa mig, tog med mig byxorna ner till henne och plinga på dörren när hon öppna så fick jag en underlig känsla av att titta på henne när hon stod där i en ganska öppen blus och en lite kortare kjol och håret uppsatt i en lång svans men gud står jag och blir kåt på min faster som är nästan 25 år äldre..

34 år och oskuld

Ett svart sidenband med ett tennhjärta prydde halsen och ögonen var svartsminkade.
”Tinndra! Sätt igång vibratorn nu och var inte snål med varken den eller med spöet”
Han sätter vibratorn på högsta hastighet och ger mig en till smäll på skinkan innan han åter kör in kuken i mig bakifrån. Han vaknade med ett ryck.Anders börjar andas riktigt tungt nu.
”Ojdå” stönade jag fram mellan hans stötar ”Jag visste inte att du var så kåt” flinade jag och puttar bort honom. Vi har pratat mycket på msn och nu har han kommit ut med att han plötsligt vill bli av med sin oskuld. Annars kommer ridspöet hamna på din häck istället för på mig” och med dom orden ställer jag mig som jag stod innan och väntar på vad han ska göra.
”Oj förlåt. Jag skulle välja med omsorg idag för jag skulle ta en 34-årig oskuld. Jag trodde inte det skulle göra så ont.” säger han och låter uppriktigt ångerfull.Jag vänder mig om och tar hans slaka kuk i munnen och suger rent den från fittsaft och sperma och tar bort ringen.


- Bra, svarade Sarah lite osäkert.
Sen tog han en stol och satt sig bredvid henne.
- Mm, sa Sarah generat.Sarah var blond och var väldigt snygg. Han hade verkligen en stor kuk. Sarah satt i sin bänk i skolan. KOM TILLBAKA, skrek hon.Hon var oskuld.
- Är det säkert att du vill göra det här?Sen slickade hans sig ner till hennes navel och började slicka på den.
- Ska vi inte vara lite kaxiga nu va, sa han och blinkade.
- Ok, sa Lindsay.
- Får jag, frågade han.Var inte det där lite kort va?
- Du med, sa han och började slicka sig uppåt.

Unknown


Olafs kuk var stor o tjock, den mätte 22 cm medans Ari hade en liten futt till kuk.

- Ohh, så härligt, mer mer mer!
SLUT

Olaf tog av byxorna på Ari och vände han så han låg på mage lutad mot sängkanten, så han körde in den i röven hårt och fort och till slut gick det för han då han kom som en vulkan över Aris röv och rygg. Nåväl, han hade en tröst i pojkvännen Olaf som stöttade han när Ari kände sig extra tung i hjärtat.
Olaf började jucka mer och mer och Ari gav ifrån sig ett läte som skulle ha kunnat skrämma Satan själv!

Olaf fick en andra orgasm som kom rakt in i Aris röv, det splashade som en våg in i röven på Ari. Ari var en ensam pojke som inte var särskilt omtyckt av någon.

Hon drog ner mitt huvud mellan brösten och förde samman dem med sina händer. Hon log sedan upp mot mig, och jag vet inte om det var som jag inbillade mig, men jag tyckte jag såg tårar i hennes ögon.
När jag smekte över hela hennes kön med min hand, lät jag långfingret glida ner mellan blygdläpparna. Jag kysste hennes underbara bröst och sög in den ena bröstvårtan i min mun. Hennes kön kramade och mjölkade min lem på ett fantastiskt sätt.
– Men nu måste du släppa mig. Hon hade kraftiga lår och vador och hon var säkert stark i armarna av mycket kroppsarbete. Ollonet stod mot hennes livmodermun och kaskad efter kaskad med sperma pumpades ut i en ryckig takt.

Lurad och bedragen del 3Från ett draperi bakom Maria kommer en kvinna. Hur skall jag kunna ta upp detta med Maria?

Bås nummer 3 tänker jag, herregud vad är det som sker?

-Vem har sagt att du får smaka på slavens kuk.

Jag ser hur Madame Evils iskalla blåa ögon genomborrar Maria där hon står på knä.

-Miss Hyde?

Fortsättning följer......

-Kör in din patetiska slavkuk i horans mun.säger han och ler.

-Det är möjligt, svarar jag.Mannen börjar genast slicka Marias ansikte rent från sin sås. Hon tar några resoluta steg fram mot Maria och vrålar i hennes öra samtidigt som drar i hennes hår, så jag tror att Marias huvud skall trilla av.Det var detta båset som rektorn kommenderat ner kvinnan till som hade vakat över mig under min blackout.

Mar 18, 2017 at 09:29 o\clock

Kom Tillbaka, Skrek Hon.hon Var Oskuld.


Men då flög faan i mig sitter hon här med väldigt öppen blus så kan jag väl vis amin uppskattning och ställde mig upp vänd mot henne och skulle försöka få upp jeansen över ståkuken när hon titta på mig och sa att det ser svårt ut att få ner den där i byxorna..kom lite närmre så ska jag se om jag kan hjälpa dig..tog ett steg framåt när jag kännde hennes hand på mina klasonger smekande över min kuk som stod stenhårt..hon förde in handen längs ena sidan och tog ett par runktag mmm...du en sån här stor har jag aldrig hållt i förrut sa hon.Jag hade varit och köpt ett par nya jeans som var kanon sköna men som behövde läggas upp för jag tänkte använda dom på kvällen när jag skulle på en fest.
Hade aldrig tittat på henne på det sättet förrut men det kanske var vårsolen som satte fart på hormonerna..
Jag visste inte vad jag skulle ta vägen sitta där intill henne med en präktig ståkuk och kunna se in och se över delen av hennes bröst genom springan i blusen, innan jag syr det här måste jag bara gå på toaletten sa hon, när hon kom tillbaka så hade hon knäppt upp ytterligare någon eller kanske t o m två så nu hade jag fyll insyn över hennes bh lösa bröst såg till och med ena vårtan som såg ut att vara lite styv.
Hon drog kalsongerna ner till mina fötter och slöt munnen runt kuken och började suga mig med kraftiga munrörelser det tog inte många sekunder innan jag kännde att jag inte kunde hålla mig längre och sa det till henne, kom i min mun raring jag älskar sperma smaken..o sen ska du få ta hand om mig..
Det gick fort förr henne att sy upp byxorna och bad mig prova igen..paniken spred sig i mig hur skulle jag kunna ställa mig upp nu det skulle ju inte kunna gå att dölja mitt stånd.
Så ta av dig dom nu så jag kan sy dom, tog av mig dom och skulle precis sätta på mig mina gamla när hon sa att det var ingen större ide för jag skullle snart prova dom nya igen, sätt dig här brevid mig så länge .
Hej kom in sa hon, och gick in köket där hon redan hunnit ta fram symaskinen, ta av dig och prova dom nya byxorna så jag ser hur mycket jag behöver lägga upp dom, det räcker med ca 2 cm svarar jag. Det här utspelar sig när jag är 16 år och snart skulle sluta i högstadiet.Forts kommer ...
Jag berätta om mitt problem och hon svara direkt att det var bara att komma ner så skulle hon hjälpa mig, tog med mig byxorna ner till henne och plinga på dörren när hon öppna så fick jag en underlig känsla av att titta på henne när hon stod där i en ganska öppen blus och en lite kortare kjol och håret uppsatt i en lång svans men gud står jag och blir kåt på min faster som är nästan 25 år äldre..

34 år och oskuld

Ett svart sidenband med ett tennhjärta prydde halsen och ögonen var svartsminkade.
”Tinndra! Sätt igång vibratorn nu och var inte snål med varken den eller med spöet”
Han sätter vibratorn på högsta hastighet och ger mig en till smäll på skinkan innan han åter kör in kuken i mig bakifrån. Han vaknade med ett ryck.Anders börjar andas riktigt tungt nu.
”Ojdå” stönade jag fram mellan hans stötar ”Jag visste inte att du var så kåt” flinade jag och puttar bort honom. Vi har pratat mycket på msn och nu har han kommit ut med att han plötsligt vill bli av med sin oskuld. Annars kommer ridspöet hamna på din häck istället för på mig” och med dom orden ställer jag mig som jag stod innan och väntar på vad han ska göra.
”Oj förlåt. Jag skulle välja med omsorg idag för jag skulle ta en 34-årig oskuld. Jag trodde inte det skulle göra så ont.” säger han och låter uppriktigt ångerfull.Jag vänder mig om och tar hans slaka kuk i munnen och suger rent den från fittsaft och sperma och tar bort ringen.


- Bra, svarade Sarah lite osäkert.
Sen tog han en stol och satt sig bredvid henne.
- Mm, sa Sarah generat.Sarah var blond och var väldigt snygg. Han hade verkligen en stor kuk. Sarah satt i sin bänk i skolan. KOM TILLBAKA, skrek hon.Hon var oskuld.
- Är det säkert att du vill göra det här?Sen slickade hans sig ner till hennes navel och började slicka på den.
- Ska vi inte vara lite kaxiga nu va, sa han och blinkade.
- Ok, sa Lindsay.
- Får jag, frågade han.Var inte det där lite kort va?
- Du med, sa han och började slicka sig uppåt.

Unknown


Olafs kuk var stor o tjock, den mätte 22 cm medans Ari hade en liten futt till kuk.

- Ohh, så härligt, mer mer mer!
SLUT

Olaf tog av byxorna på Ari och vände han så han låg på mage lutad mot sängkanten, så han körde in den i röven hårt och fort och till slut gick det för han då han kom som en vulkan över Aris röv och rygg. Nåväl, han hade en tröst i pojkvännen Olaf som stöttade han när Ari kände sig extra tung i hjärtat.
Olaf började jucka mer och mer och Ari gav ifrån sig ett läte som skulle ha kunnat skrämma Satan själv!

Olaf fick en andra orgasm som kom rakt in i Aris röv, det splashade som en våg in i röven på Ari. Ari var en ensam pojke som inte var särskilt omtyckt av någon.

Hon drog ner mitt huvud mellan brösten och förde samman dem med sina händer. Hon log sedan upp mot mig, och jag vet inte om det var som jag inbillade mig, men jag tyckte jag såg tårar i hennes ögon.
När jag smekte över hela hennes kön med min hand, lät jag långfingret glida ner mellan blygdläpparna. Jag kysste hennes underbara bröst och sög in den ena bröstvårtan i min mun. Hennes kön kramade och mjölkade min lem på ett fantastiskt sätt.
– Men nu måste du släppa mig. Hon hade kraftiga lår och vador och hon var säkert stark i armarna av mycket kroppsarbete. Ollonet stod mot hennes livmodermun och kaskad efter kaskad med sperma pumpades ut i en ryckig takt.

Lurad och bedragen del 3Från ett draperi bakom Maria kommer en kvinna. Hur skall jag kunna ta upp detta med Maria?

Bås nummer 3 tänker jag, herregud vad är det som sker?

-Vem har sagt att du får smaka på slavens kuk.

Jag ser hur Madame Evils iskalla blåa ögon genomborrar Maria där hon står på knä.

-Miss Hyde?

Fortsättning följer......

-Kör in din patetiska slavkuk i horans mun.säger han och ler.

-Det är möjligt, svarar jag.Mannen börjar genast slicka Marias ansikte rent från sin sås. Hon tar några resoluta steg fram mot Maria och vrålar i hennes öra samtidigt som drar i hennes hår, så jag tror att Marias huvud skall trilla av.Det var detta båset som rektorn kommenderat ner kvinnan till som hade vakat över mig under min blackout.

Mar 18, 2017 at 08:51 o\clock

Han Låg Fortfarande Över Mig, Nu Ville Jag Ha Mer, Så Jag Började Kyssa Honom Igen Och Mina Händer Försökte Trycka Hans Hårda Kön Mot Mitt Våta, Så Efterlängtande, Bultande Kön.


-Hinner vi?
kap två: Domaredans
"I am very annoyed about what has happened.Sullivan is one of the best drivers in the world,but it seems like he's not a very good sportsman.Ljudet som kom ifrån V12:orna var så starkt att om man inte hade öronskydd så skulle man ha blivit döv och åsynen av tjugotvå bilar som flög iväg ifrån startpositionerna var fantastisk.Och framvinge?"Nu är det spännande.The race was for me,maybe not boring,but it was one of the easier races.I had no chance to hang up with Michael and Michael,ha ha,Michael and Michael,quite funny,but like i said,the Michaels' was very fast today and I was just doing my race.I'm very happy for Ferrari."
Michael Sullivan:
"I'm very happy for the Ferrari-team and all the other team that took points today.Personally,I'm a bit dissapointed because we had the better car,but in racing can anything happen,and very often it does.It's just to face the fact that we didn't make it.But it's fifteen races left,and it's not over until the checkered flag."Nu drar vi igång igen,vi befinner oss i Australien där årets första vm-lopp ska köras och förhoppningsvis ska vi få en trevligare avslutning på loppet än vad som hände i Japan förra året.Vi minns det väl allihop,eller hur?
Han började att föra henne varligt upp och ner,väl medveten om det faktum att han pinade hennes underliv,men så länge hon inte sa något så tänkte han fortsätta.
-Jag kommer snart,stönade han fram.Otroligt.Han kommer utpå start- och mål,här är Sullivan, Reinhart går ut,lägger sig jämnsides,otroligt!Vad in i hela...?Men det var just hät som Reinhart och Sullivan visade att det var just de två som skulle komma att slåss om vm-titeln 1999 också.

En het sommar dag

Han kysste mig mer och mer intensivt och nu körde han den helt in i mig med ett ryck.

Jag tittade på honom med en förundrad blick. Jag ignorerade själva akten som hade utförts och betalade och försvann hemåt. Han hade blommor i sin hand och tittade inte ens på mig. Jag började vrida på mig och kvida till när han tryckte sig förbi med sitt ollon. Men han fortsatte så ett tag och jag försökte trycka mot honom för att få in den i mig, men då stannade han upp och sade:
-Va fan håller jag på med? Det skulle bli en riktig blandning, men jag skulle tyvärr bara vara med för att hjälpa till och se till att gästerna hade både mat och dricka och var nöjda med utbudet. Han låg fortfarande över mig, nu ville jag ha mer, så jag började kyssa honom igen och mina händer försökte trycka hans hårda kön mot mitt våta, så efterlängtande, bultande kön. Men valde att gå in på mitt rum och fortsätta att läsa min novell jag börjat läsa. Den man som hade smekt min bak. Han började skratta och sa att han skulle återkomma till mig och åter gick till folkskaran. Jag stelnade till och tog ett litet steg från honom och vred mig för att vända och se vem det var.

Jag fortsatte att leka med hennes klitoris och blygdläppar, både med fingrar och tungspets. " Jag var naturligtvis inte sena att lyda utan sköt tillbaka hennes knän så att hon lyfte benen upp i luften. "Det här måste vi göra om" viskade hon i mitt öra och jag mumlade ett svagt jakande till svar. Jag böjde mig över henne och vi kysstes som flämtande djur, med tungorna långt in i varandras munnar. Jag satte mig snabbt upp och föste ner Eva på rygg. Jag drog av henne nattlinnet. Mari mumlade att hon aldrig hade varit lika ohyggligt kåt som i kväll och jag kände likadant, denna kvinna var otrolig på att älska.

Språkresan
Så låg de och slickade varandras klittor tills Sara kom i en stor orgasm och jag kom inte långt efter. Hon gick närmare sängen och frågade: Har ni en plats över?
Jag lade märke till att det var flera snygga tjejer med på flygplanet när vi lämnade Arlanda. När hon närmade sig sin första orgasm började hon att skrika:
- ÅÅÅÅÅÅHHHHHHH, AAAAHHHHHH, Nu kommer jag!!!!!!
Det dröjde inte länge förrän hon kom i sin andra orgasm. Samtidigt som jag slickade hennes klitoris körde jag in två fingrar i hennes grotta. Samtidigt slickade jag hennes fitta. Jag kysste henne nerför magen och samtidigt drog jag av henne byxorna. Hennes våta fitta blänkte i ljuset från sänglampan. En kväll var det några som hade fest i sitt rum. Hon lade sig på rygg i sängen bredvid Linda och särade på benen.