WilburMajewski

Nov 24, 2016 at 17:29 o\clock

Caaraklinikka

Alueellinen Autonomi autohuoltosi!

href=”https://youtu.be/CnFxLdiFHNU” - Kotkan Caaraklinikka Kalevi Niemi Oy -

Paikallisella, asiantuntevalla ja monipuolisella Autonomi Kotkan Caaraklinikalla fiksaat autosi merkkitakuuta vaarantamatta luotettavasti ja yksinkertaisesti. Hoidamme aina takuun tehdylle työlle ja käyttämillemme osille. Takuun vakuutena on vahva ammattitaito, kaikkia automerkkejä ymmärtävä korjaus- ja testauslaitteisto sekä laadukkaat varaosat.

Saat meiltä tarjouksen huollosta, josta selviää seuraavaan korjaukseen liitettävät työt ja osat myös paljonko se yhteensä maksaa. Korjauksen samaan aikaan saat nyt myös muita etuja. Toimi nopeasti ja hyödynnä etusi.

Teemme henkilöautojen, pakettiautojen ja asuntoautojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Huollamme ja korjaamme kaikkien valmistajien autot nopeasti ja varmasti. Erikoisuutemme on arvoautojen huollot ja korjaukset kuten: Porsche, Jaguar, Mercedes-Benz, BMW, Range-Rover ja Land-Rover. Myös jenkit ovat tervetulleita. Toimitamme laadukkaat auton varaosat ja tarvikkeet, voiteluaineet ja autokemikaalit sekä ralli- ja tuunausvarusteet. Meiltä saatte Shellin ja Motulin voiteluaineet, joka käsittää kaikki tehtaan valmistamat tuotteet. Autokorjaamomme on myös osa Autonomi-ketjua, joka koostuu autokorjaamoalan ammattilaisista. Palvelut: o Polttoaine- ja sähkölaitteiden vikadiagnoosit o Pakokaasulaitteiden säädöt o Pakokaasumittaukset o OBD-mittaukset o Moottori-, vaihteisto-, kytkin- ja katsastuskorjaukset o Huollot: jenkit, japanilaiset ja eurooppalaiset o Öljynvaihdot mm. Castrol-tuotteilla o Ford-huollot ja -korjaukset o Rengastyöt, alustasarjat, madallusjouset o Pyörien suuntaukset o Moottorinohjaus, tehoboxit, PSI, tuning-boxit ym. o Kaasuttimien ja suihkulaitteiden säädöt ja osat o Ilmastointilaitteiden huollot o Matkailuautojen huollot Tuo autosi meille huoltoon, saat sijaisauton huollon ajaksi KYMPILLÄ!

Comment this entry

Attention: guestbook entries on this weblog have to be approved by the weblog\s owner.