Repelsteeltje

Nov 25, 2008 at 16:38 o\clock

Update II: de mama's op het schoolplein

by: casa

Het was het gesprek van de middag op het schoolplein: "hoe ging jouw 10 minuten-gesprek?"

Ik besloot maar eerlijk te zijn en ik vertelde dat ik het niet zo goed ging met Oudste. Nou ja, wel met school, maar niet met spelen. Toen bleek dat de moeder van vriendje J en de moeder van vriendje M zo ongeveer hetzelfde gesprek hebben gevoerd met de juf als ik. Laat het nu zelfs zo zijn dat M wèl was uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van Bully, maar dat M onder aanvoering van zijn moeder nee heeft gezegd! Die moeder zei: het kan niet zo zijn dat hij wordt rondgeduwd en dat Bully de baas speelt en dat mijn zoon vervolgens een verjaardagskado moet kopen! (My thoughts exactly, good for her!) Zij heeft ook al gepraat met de ouders van Bully.

Je kon aan ons alledrie zien dat we opgelucht waren, maar aan de andere kant is het ook wel weer een triest verhaal. Ik bedoel, ik vind het naar dat Oudste moeite heeft met een Bully....maar hoe zou ik me voelen als mijn Oudste zelf een grote Bully zou zijn?

Comments for this entry:

  1. Carla wrote at Nov 25, 2008 at 20:45 o\clock:Net wat je zegt, dat moet voor die ouders ook geen prettig idee zijn. Maar je weet nu wel zeker dat het een goeie actie van jou is, dat er meer kinderen (en dus ook ouders) zijn die tegen dezelfde problemen aanlopen en die dezelfde maatregelen nemen.
  2. ilse wrote at Nov 26, 2008 at 16:46 o\clock:die moeder heeft groot gelijk
    en als dat jochie zo doorgaat wil niemand meer met hem spelen en heeft hij geen vriendjes meer om uit te nodigen

Log in to comment:

Attention: many blogigo features are only available to registered users. Register now without any obligations and get your free weblog!