Repelsteeltje

Nov 15, 2008 at 14:43 o\clock

Mijmeren

by: casa

Even een huishoudelijke mededeling: Dat ik de laatste tijd zoveel logjes heb gemaakt over Oudste wil niet zeggen dat ik minder hou van mijn andere twee Daltons hoor. Het kwam toevallig zo uit.

Nu Jongste rondhobbelt door de kamer heb ik steeds vaker mijn handen vrij om weer met Middelste te dollen. Hij heeft van de drie -oh hoe typisch voor de Middelste in het gezin- relatief de minste aandacht gekregen en heeft daar relatief het meest onder geleden. Mama kon niet met hem puzzelen of stoeien of boekje lezen, want ze was flesje aan het geven, of net een luier aan het doen, of ze moest Oudste naar Judo brengen, of...
En nu ik meer tijd met hem heb zie ik hoe hij daarvan geniet. Het is een heerlijke dondersteen, een boeffie. En oh zo dol op knuffelen.

Jongste is een brok dynamiet. Hij lacht harder dan de pijngrens en hij heeft iets weg van een beertje. Stevig, sterk en knuffelig. En oh zo vrolijk. Als je zijn kamertje binnenkomt als hij zijn slaapje heeft gedaan, vind je hem steevast gierend van de lach in bed. En hij gaat zo hard schateren als je hem kietelt dat het pijn doet aan je trommelvliezen. Ik ken geen kind dat zo slecht tegen kietelen kan. Hij heeft nu de heerlijke leeftijd dat hij sterk wordt beïnvloed door zijn omgeving. Hij gaat huilen als hij een kindje hoort huilen en hij lacht terug als je naar hem lacht. Dus wat gebeurt er als zijn broers naar hem gillen...juist.

Oudste was van de cijfertjes, Middelste is een gymnast met een geweldige controle over zijn lijf en Jongste is van de knopjes en priegelvingertjes.

 

 

Comments for this entry:

 1. Carla wrote at Nov 15, 2008 at 17:36 o\clock:Leuk zo'n filmpje, gewoon van iets heel gewoons. Van onze oudste heb ik een gigantische hoeveelheid filmmateriaal terug weten te dringen tot zo'n 15 filmpjes van 10 minuten. Van de jongste heb ik pas 1 filmpje (en dan nog van zijn leven samen met de oudste). Ik moet echt wat meer gaan filmen. Alhoewel, als ik de filmpjes van de oudste bekijk is het net of ik de jongste bezig zie. Dus ik kan hem later die filmpjes laten zien en gewoon zeggen dat hij dat is, toch?
 2. barbara wrote at Nov 15, 2008 at 19:54 o\clock:Leuk dat filmpje. Grappig ook dat 2 mensen, 3 compleet verschillende mensjes kunnen fabriceren.
 3. Mike wrote at Nov 16, 2008 at 20:53 o\clock:O hier kan ik zo van genieten he, als ze lekker bezig zijn, helemaal in hun spel opgaan, geweldig!!
 4. ilse wrote at Nov 16, 2008 at 23:00 o\clock:en wie zit daar achter op zijn stoel te wippen?
 5. marieke wrote at Nov 17, 2008 at 09:55 o\clock:whahaha............wat heerlijk....'nu een foto van mij maken!'
  hier rennen ze juist heeeeeeeeeel hard weg.....zéker als ik aan het filmen ben!
  'niet van mij!!!!!!!!!'

  misschien dat dat straks - hopenlijk- weer veranderd als ik de jongste
  ga filmen die nog in aantocht is..........hihihihi

Log in to comment:

Attention: many blogigo features are only available to registered users. Register now without any obligations and get your free weblog!