Repelsteeltje

Nov 29, 2008 at 17:32 o\clock

Kusje erop...over?

by: casa

Wij hebben een hoge auto èn we hebben een Smart.

De hoge auto noemen wij onze Pausmobiel. In deze auto passen we allemaal. In deze auto kan je je kind in de autostoel tillen die in het midden van de achterbank staat zonder zijn bolletje te stoten tegen de stijl van de auto. Zo'n auto.

Maar gisteren was ik met de Smart. Hij stond erg dicht tegen een andere auto aangeparkeerd. (Mensen die mij kennen: deze keer lag het niet aan mijn parkeerkunsten.)
Ik kon het portier niet ver opendoen en moest een beetje zijwaarts erin.

En ik snap nog steeds niet goed wat er toen precies gebeurde. Ik zette mijn rechtervoet in de auto, ik wilde gaan zitten door me een beetje te laten vallen terwijl ik tegelijkertijd het portier tegenhield zodat hij niet tegen de andere auto kwam. Maar de auto was lager dan mijn Pausmobiel en ik mikte verkeerd.

En ik ram mijn hoofd tegen de stijl van de auto. Hard. Heel hard. Van voor mijn slaap tot ver tot achter mijn oor. Op het moment zelf ben ik volledig mijn noorden kwijt en ik blijf een paar minuten een beetje in de war in de auto zitten. En sindsdien heb ik hoofdpijn precies in dat kwadrant. Ik heb een bult en ik kan niet kauwen op harde dingen: als mijn kiezen op elkaar komen doet het pijn. Maar ook gapen doet pijn. Lachen doet pijn. Maar die hoofdpijn... ik ben misselijk van de hoofdpijn. Al meer dan 24 uur. Ik kan niet zo goed denken van de hoofdpijn

Morgen moet Manlief werken en sta ik er alleen voor. Ik en mijn hoofdpijn. Daar ben ik mooi klaar mee.

Comments for this entry:

 1. Corine wrote at Nov 29, 2008 at 21:33 o\clock:Moet jij niet gewoon ff naar de huisarts om eea te laten controleren? Meer dan 24 uur hoofdpijn lijkt me iets teveel van het goede hoor!
  Sterkte en beterschap!
 2. Repelsteeltje wrote at Nov 29, 2008 at 21:43 o\clock:Lief...dank je!

  Ik heb een bel-date met mijn pa morgen: als het hetzelfde voelt als nu ga ik naar de dok en als het beter is komt hij in de middag langs zodat ik een uurtje kan rusten....

  vooralsnog voel ik me zwaar k****
 3. Corine wrote at Nov 29, 2008 at 22:30 o\clock:Nite teveel naar het plaatje kijken ook: daar krijg ik zonder botsing al hoofdpijn van
 4. barbara wrote at Nov 30, 2008 at 16:57 o\clock:ik zeg ook, huisarts(enpost) bellen, klinkt tock alla hersenschudding-achtig-iets. en idd, niet naar dat plaatje kijken, da's al de helft minder hoofdpijn.
 5. Wieke wrote at Nov 30, 2008 at 19:41 o\clock:En hoe is het nu (zondagavond)? Ibuutje erin? Mijn vaste recept bij migraine...
 6. casa wrote at Nov 30, 2008 at 19:53 o\clock:Ik leef nu permanent op een ibu/para combi...
 7. Carla wrote at Dec 1, 2008 at 09:27 o\clock:Oef, het doet al pijn als ik het lees (of zou dat door het plaatje komen?). Hoe is het nu?
 8. Barbara wrote at Dec 1, 2008 at 10:58 o\clock:Hoe'st nu??
 9. ilse wrote at Dec 1, 2008 at 11:06 o\clock:auuuuuuuu
  dat is dus een behoorlijke klap geweest
  wel in de gaten houden hoor, anders naar de huisarts
  wie weet heb je wel een hersenschudding
 10. credit loans wrote at Jul 12, 2012 at 13:41 o\clock:According to my exploration, thousands of persons on our planet get the home loans from good creditors. Thus, there is a good possibility to find a student loan in all countries.

Log in to comment:

Attention: many blogigo features are only available to registered users. Register now without any obligations and get your free weblog!