Repelsteeltje

Nov 30, 2008 at 19:33 o\clock

Ik ben ###niet### jaloers!!

by: casa

Ik probeer zo min mogelijk jaloers te zijn. Ik hou namelijk niet zo van die eigenschap in mezelf, noch in anderen. Ik probeer zoveel mogelijk blij te zijn voor een ander, ook al had ik het zelf ook graag gewild. Nu mijn leven van een leien dakje gaat is het niet moeilijk om blij te zijn voor een ander. Want eigenlijk heb ik zelf nu meer dan mijn hartje ooit durfde te begeren.

Maar nu blijkt dat de kans groot is dat Manlief (als lid zijnde van een internationaal reddings-gebeuren) op oefening gaat voor 9 dagen in ....

***slik***

...Dubai...

...moet ik serieus zzzzennnnnn en yoga leren om niet jaloers te zijn. 

           

Comments for this entry:

 1. Wieke wrote at Nov 30, 2008 at 19:42 o\clock:WOW!! Kun je niet een weekje vrij regelen en meegaan?? Of anders een paar daagjes invliegen?
 2. casa wrote at Nov 30, 2008 at 19:59 o\clock:Tja, als dat zou kunnen Wieke...(wel een goed idee! Toch nog even nagaan!)

  Maar ondertussen mag ik leien dat hij in de woestijn ligt in the middle of nowhere...lekker zandhappen...of zo...en dat Jongste zijn papa niet meer kent als hij thuis komt en ...
 3. Claudia wrote at Nov 30, 2008 at 20:45 o\clock:Oohh ik ken dat gevoel zoooooo goed; of het nu om een simpel diner gaat of het zoveelste snoepreisje in het kader van de opleiding. Ik ben dan gewoon jaloers hoor. Al was het alleen al om het simpele feit dat hij weer eens biefstuk eet terwijl ik met de koters vanuit werk een prakkie in elkaar moet draaien en dat moet eten. Op zulke momenten ben ik niet aardig en vind ik het allemaal oneerlijk! (Ook als de dagen lang en zwaar zijn (zie mijn vertroebelde visie eens)).
 4. Corine wrote at Nov 30, 2008 at 20:47 o\clock:ah joh: tis toch veuls te heet joh. en hij mot 9 dagen de kinderen missen. en al dat zand; gaat toch alleen maar overal in zitten. (ga nog even nadenken over een paar andere redenen om niet jaloers te zijn, OK?)
  hoe is het trouwens met je hoofd?
 5. casa wrote at Nov 30, 2008 at 21:02 o\clock:hihi veuls te heet inderdaad! ik hou niet van heet!

  Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik heb sowieso ook alweer minimaal twee buitenland reizen staan voor volgend jaar (niet naar, Dubai, okay)...dat Manlief niet jaloers is op mij zegt dus heel veel over hem...maar ook wat over mij.
  Hij heeft een groter hartdan ik...
 6. Carla wrote at Dec 1, 2008 at 09:29 o\clock:Foei, een Pausmobiel én een Smart tot je beschikking hebben en dan nog jaloers zijn..... tsssss.
 7. Barbara wrote at Dec 1, 2008 at 10:58 o\clock:Joh, het is er ook vast veeeels te duur om te shoppen dus wat mot je er???? Beetje in een mall rondhangen omdat daar airco is omdat het buiten te heet is en dan ook nog niks kunnen kopen...... (we helpen je wel door dat jaloerse gevoel heen, net zolang totdat het groen uit je nek is verdwenen :P )
 8. ilse wrote at Dec 1, 2008 at 11:15 o\clock:heel lang vliegen en dan brak uit dat vliegtuig komen
  vervolgens hard aan het werk met die felle zon
  en dan ben je net een beetje aan het bijkomen (in dat vieze zwembad waar veel te veel chloor in zit) en dan moet je weer in dat vliegtuig, weer zo lang...

  hij liever dan ik hoor


  NOT!!!
  ik ben ook jaloers!!!

Log in to comment:

Attention: many blogigo features are only available to registered users. Register now without any obligations and get your free weblog!