Repelsteeltje

Nov 16, 2008 at 17:02 o\clock

Het bos, re-re-re-[...]-revisited

by: casa

Maar dit keer was het: Ons Bos featuring Papa!
Is  me dat even genieten met z'n allen! Superdeluxe, zo met ons gezin compleet.

Het was wat fris, dus Jongste kreeg een mutsje op. We hadden niet kunnen bevroeden dat hij zo dol zou zijn op dat ding dat hij 'm niet meer af wilde zetten. Het heeft aardig wat glimlachjes van medewandelaars ontlokt. Manlief wilde graag met de wagen rijden: dan lachten er veel dames naar hem en zijn zoon.

De geitjes zijn een verplicht nummer. Middelste is een soort Geitjesfluisteraar.

De Casa proudly presents: The Goat Whisperer!

 

 Al die keren dat we gingen zonder papa mocht Oudste niet op de tankwal: ik ben best stoer met drie kinderen alleen, maar er zijn grenzen! Maar nu Manlief er eindelijk bij was mocht hij wel.  Aan zijn blik te zien was dat wel okay. Hij kan zich niet eens meer herinneren dat hij er ooit eerder op is geweest (toen bestond Jongste nog niet). Dat mama er op dezelfde leeftijd ook op is geweest vindt hij interessant. Hij begrijpt alleen niet waarom de tanks die wal niet hebben opgeblazen destijds, toen in die oorlog. Volgens hem moest dat makkie zijn.

Jongens blijf nu zitten, kijk in de camera, we willen een foto van jullie allemaal, zit nou niet zo onderuit, nee, iets meer naar links, nee, jullie moeten, ....., ach laat maar: zo is de foto ook wel leuk!

Is de herfst niet mooi?

Ik hou van dode dingen... 

...en van kleine dingen die me opvallen...

En oudste wil niet naar huis.

Maar eenmaal thuis is daar de tv... 


 

Comments for this entry:

 1. Barbara wrote at Nov 16, 2008 at 20:27 o\clock:Prachtige foto's, het bos is ook mooi in deze tijd van het jaar. Maarre wat is een tankwal??? Ziet er best hoog uit of zie ik dat verkeerd met die man die er naast op afstand staat??
 2. casa wrote at Nov 16, 2008 at 20:48 o\clock:Whahaha! "Die man".....is Manlief! hihi....

  Die tankwal is een wal uit WO II om tanks van de vijand te stoppen. Hij is een meter of 3 hoog. In mijn eentje lukt dat niet met die wandelwagen ;-)
 3. Carla wrote at Nov 16, 2008 at 22:51 o\clock:Inderdaad, die foto met z'n drieën is ook 'best leuk' zo. Eigenlijk wel heel erg leuk. Wat groeit jouw middelste hard zeg.
 4. ilse wrote at Nov 16, 2008 at 23:04 o\clock:wat een geweldig mutsje!
  kan me voorstellen dat manlief met de wagen wilde lopen haha
  die laatste foto is ook erg mooi
 5. marieke wrote at Nov 17, 2008 at 09:50 o\clock:wow, wat heerlijk weer eens een dagje 'compleet' weg!!
  en wat een heerlijke foto's!!!!!!!!
 6. toetje wrote at Nov 17, 2008 at 12:58 o\clock:ALtijd goed, dagje bos met de familie. Ze zijn idd al groot zeg!!

Log in to comment:

Attention: many blogigo features are only available to registered users. Register now without any obligations and get your free weblog!